Українське пиво отримало 16 нагород на Міжнародному конкурсі пива

admin 02.09.2015 10:00 ДОЗВІЛЛЯ

Відразу вісім брендів пивоварної компанії Carlsberg Ukraine отримали нагороди на XVIII Міжнародному конкурсі пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних вод та питних вод, пивоварного солоду.

У процесі проведення конкурсу представлену продукцію оцінювало міжнародне журі, до складу якого увійшли професійні експерти з дегустації та оцінювання якості продукції з Білорусі, Молдови та України. Всього в Міжнародному конкурсі було представлено 114 зразків продукції від 32 підприємств України, серед них пива – 86 зразків. Оцінювання проходило у форматі закритої дегустації.

Продукцію Carlsberg Ukraine високо оцінило експертне журі, за що компанії було присуджено перемогу в декількох номінаціях. Так, Гран-прі конкурсу отримали три продукти: новинка «Квас Тарас Білий» за найвищу якість хлібного квасу, преміальне французьке пиво «Kronenbourg 1664 Blanc» за найвищу якість ліцензійного пива, а також другий рік поспіль Гран-прі отримав крафтовий сорт «Львівське Robert Doms Віденський» за найвищу якість напівтемного пива.

Золотими медалями за високу якість продукції було відзначено сидр «Somersby», спеціальне пиво «Славутич Ice Mix Scotch Type Cola», ліцензійні сорти «Kronenbourg 1664» і «Балтика Розливне М'яке», світле пиво «Рибалка Соня» і «Жигулівське Запорізького Розливу», безалкогольне «Балтика №0», 3 сорти ТМ «Львівське» («Львівське 1715», «Robert Doms Богемський» і «Robert Doms Мюнхенський»), а також хлібний квас «Квас Тарас». Окремо сидр «Somersby» отримав почесний Кубок за кращий дизайн зовнішнього оформлення. Спеціальну нагороду підприємство отримало з нагоди 300-річчя Львівської пивоварні, а почесним Кубком за кращий дизайн було відзначено сидр «Somersby». Нагородження переможців відбулося 28 серпня на території виставкового центру «АККО Інтернешнл».

Галина Коренькова, голова журі дегустаційного конкурсу, Генеральний директор ПрАТ «Укрпиво»: «Ми щиро раді успіху компанії Carlsberg Ukraine, яка цього року продемонструвала високу якість продукції та справедливо отримала 16 нагород. Особливо ми раді вітати новинки цього літа – «Квас Тарас Білий», який з моменту своєї появи швидко знайшов свого споживача і завдяки оригінальному смаку та якісній рецептурі заслужено отримав Гран-прі, а також пиво «Kronenbourg 1664 Blanc» – його незвичайний смак і аромат не могли залишити без уваги визнаних експертів журі дегустаційного конкурсу, які також одноголосно віддали йому Гран-прі за найвищу якість ліцензійного пива. А враховуючи, що Львівська пивоварня цього року святкує своє 300-річчя, журі конкурсу вирішило зробити спеціальну нагороду підприємству за стабільно високу якість пива та з нагоди ювілею».

admin

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат