Біатлон. На етапі КС в Антхольці збірна України обійшла на фініші Росію і здобула бронзу

biathlon-ua.org 25.01.2015 17:36 СПОРТ

В італійському Антхольці в рамках етапу Кубка світу з біатлону   відбулася остання гонка   – жіноча естафета.

На першому етапі за Україну бігла Юлія Джима. На стрільбі лежачи вона промахнулася лише один раз і вибігла зі стадіону четвертою з відставанням від лідера 14 секунд. Ще два промахи у Юлі було на стрільбі стоячи. В результаті вона передала естафету Наталії Бурдизі 5-ю з відставанням від лідерів 16 секунд.

Важкий етап був у Наталії Бурдиги. На стрільбі лежачи вона промахнулася лише один раз, а от перед другою стрільбою піднявся сильний вітер і Наталії довелося використовувати всі запасні патрони. Тим не менше, вона передала естафету Ользі Абрамовій третьою з відставанням від лідера 36 секунд.

На жаль, вітер посилювався і   Ольга Абрамова вже після першої стрільби побігла аж на три штрафні кола і вибігла зі стадіону лише шостою з відставанням від лідера понад дві хвилини.

Однак під час стрільби стоячи потужний вітер завадив більшості спортсменок відстріляти без штрафних кіл, а от Ольга відстріляла чисто і вибігла зі стадіону вже третьою із півхвилинним відставанням від лідера. Ользі вдалося передати естафету Валентині Семеренко третьою, однак відставання від лідируючої росіянки вже було майже хвилину і відразу за Ольгою було ще чотири суперниці.

Валя Семеренко на стрільбі лежачи потрапила в порив вітру і довелося використовувати два запасні патрони. Тим не менше, Валя вийшла зі стадіону п’ятою і відставала від лідера 36 секунд. Однак дві суперниці були відразу перед нею, тому шанс на медаль зверігався.

Все вирішувала остання стрільба. Валя використала два додаткові патрона, але зуміла вийти на четверте місце, а потім на останньому етапі перегнати росіянку Глазиріну і вибороти для України третє місце.

Усі результати за посиланням на сайті biathlon-ua.org

biathlon-ua.org

ТЕГИ : біатлон

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат