Пиво "Львівське" відсвяткувало своє 300-річчя (ФОТО)

Яна Тегза, студентка відділення журналістики УжНУ 26.08.2015 11:53 ДОЗВІЛЛЯ

 

Гроші за вхідні квитки буде передано на благодійність.

Напередодні святкування Дня Незалежності, львів’яни та гості міста змогли насолодитися ще одним грандіозним дійством – «Фестивалем львівського пива», що проходив 22-23 серпня в парку Б. Хмельницького.

Цього року найстарішій броварні України виповнюється 300 років. На честь ювілею ТМ «Львівське» підтримала та запросила усіх шанувальників пива на грандіозний фестиваль.
Програма фестивалю не дозволяла відвідувачам сумувати ні вдень, ні вечором. З 11 до 18 години гості мали змогу покращити свої кулінарні здібності з допомогою майстер-класів по приготуванню львівських та європейських страв, «викладачами» яких були шеф-кухарі кращих закладів міста.

Стосовно найзавзятіших поціновувачів пива, то спеціально для них два дні проводилася школа пивних експертів, під час проходження якої, кожен міг дегустувати пиво не лише українського бренду, а й з інших країн, зокрема ірландське та французьке. Окрім того, кожен мав можливість зробити багато яскравих та нестандартних фото на пам'ять у різноманітних фотозонах.

Послухати та потанцювати під гарну живу музику – такого задоволення на фестивалі хоч відбавляй. Відомі колоритні українські та іноземні гурти заряджали своєю енергією слухачів аж до півночі. Впродовж двох днів фестивалю на гостей чекали виступи відомих виконавців та гуртів: DZIDZIO, «Брати Гадюкіни», J.B.O. (Німеччина), ТНМК, MAD HEADS, Gipsy-Ska Orkestra (Бельгія), гурт «Антитіла» та інші.
Вартість вхідного квитка на «Фестиваль Львівського» становила 20 гривень. Виручені кошти від продажі білетів будуть спрямовані на благодійність. «Допомога неповносправним людям – проблема, яка існує не лише у Львові, а й по всій Україні. Це інсульд, гостре порушення мозкового кровообігу. Хворі, після проходження курсу лікування в нашій лікарні, практично не мають куди далі йти і чим далі лікуватися. Тому, було прийнято рішення про відкриття у нашій Комунальній міській лікарні відділення реабілітації – повернення наших пацієнтів до максимального самообслуговування, а також до надання самому собі допомоги. Відповідно у нас проводяться вже ремонті заходи, де відкривається прекрасне відділення по західноєвропейських стандартах» - пояснює головний невролог управління охорони здоров’я у Львові Наталія Пришляк.

Слід зазначити, що головною ціллю організаторів заходу було не тільки ознайомлення вітчизняних поціновувачів пива з європейськими традиціями, а й також – підвищення культури споживання пінного напою в Україні через донесення важливої інформації про те, як правильно пити пиво та з якими стравами його краще поєднувати.

Захід зібрав тисячі прихильників доброго пива та гарних веселощів. Львів з гідністю відгуляв таке солідне свято як 300-річчя Львівської пивоварні,   довівши, що такий напій як пиво – також може бути родзинкою культури та безпосереднім елементом традицій. Головне – це вміти правильно його пити, при   цьому не перебільшуючи дозу.

Яна Тегза, студентка відділення журналістики УжНУ

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат