АНОНС: у ILKO звучатиме Бетховен, Брамс, Бах (ФОТО, ВІДЕО)

admin 19.01.2015 09:55 ДОЗВІЛЛЯ

У п’ятницю, 23 січня, о 19.00 в Мистецькому центрі «Галерея ІЛЬКО» відбудеться вечір класичної музики. Асоціація випускників київського інституту музики ім. Р. М. Глієра презентує цикл концертів «Музика без меж…».

У програмі звучатимуть твори Й. С. Баха – Ф. Бузоні, Л. В. Бетховена, Й. Брамса, А. Томазі, А. Вайнера, А. П’яццоли. Виступатимуть Андрій ПАВЛОВ та Валерія ШУЛЬГА, Микита МАСЮТІН, Ван МЯО.

Андрій ПАВЛОВ та Валерія ШУЛЬГА народились у Києві. Вони закінчили Київський Інститут музики ім. Р.М.Глієра, потім Національну Музичну Академію України ім. П. І. Чайковського.
Скрипаль Андрій Павлов в якості соліста та ансамбліста є постійним учасником таких фестивалів в Україні, як «KyivMusicFest», «Прем’єри сезону», «GOGOLFEST». Також гастролював у Сирії, Алжирі, Польщі, Азербайджані.
Піаністка Валерія Шульга веде активну концертну діяльність як солістка, учасник камерних ансамблів та концертмейстер. Виступала із Державним Естрадно-симфонічним оркестром та Симфонічним оркестром Чернігівської Обласної Філармонії. Як дует Андрій та Валерія вперше виступили в 2007 році. З того часу вони оволоділи потужним ансамблевим репертуаром, що включає твори від епохи Бароко до авангарду наших днів.

Микита МАСЮТІН - талановитий молодий музикант, саксофоніст, лауреат Всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Народився 29.10.1990., у м. Бердянськ, Україна. Незважаючи на молоді роки, Микита вже має досвід роботи за фахом. Микита навчався у відомого викладача і блискучого артиста в Україні, Ростислава Зайцева. Гру Масютіна Микити відрізняє віртуозність, ліричність, вишуканість стилю, цікава інтерпретація творів. Він яскрава та артистична особистість. Микита має природній дар чарівного звуку саксофону. Його артистизм неодноразово відмічала публіка. Микита багато виступає, має гастрольні поїздки.

Ван МЯО - інтелектуальний піаніст, дуже самобутня особистість. Він родом з Китайської Народної Республіки. Ще маленьким хлопчиком , у 10 років прилетів до України, Києва і навчався спочатку у Музичній школі ім. М.Лисенко в класі відомого викладача Ніни Найдіч. Потім його доля зв’язала надовго з Україною. Він поступає до Київського інституту музики ім.. Р.М.Глієра де навчається у концертуючого талановитого піаніста, кандидата мистецтвознавства Артема Ляховича. У 2014 році Мяо отримує диплом Бакалавра і продовжує своє навчання в магістратурі Київського інституту музики ім.Р.М.Глієра. Талановитий молодий піаніст. Його гру відрізняє високий професіоналізм, віртуозність й темперамент. Він володіє яскравою звуковою палітрою. Його гра на сцені відрізняється виконавською магією. Він чуткий концертмейстер та чудовий ансамбліст.

admin


За матеріалами організаторів

ТЕГИ : класикаILKOУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат