В Ужгороді латають ями — на Фединця, Ольбрахта і біля міськради (ФОТО)

admin 25.06.2015 09:30 РАТУША

 

Навпроти Ужгородської міської ради вчора тривали роботи - "точково" перекладали бруківку.

Працює ТОВ "Агрошляхбуд" і, як повідомив директор департаменту міського господарства міськради Олександр Костенчук, до кінця цього тижня ще лататимуть ями на Фединця. Далі на черзі - вулиці Ольбрахта, Підградська та Заводська.

Нагадаємо, ще на початку цього місяця працівники у яскравих помаранчевих жилетах замощували «дірки» там, де викришилася бруківка на вулицях Боженка і Довженка – біля дитячої поліклініки, дитячої лікарні, приміщення апеляційного суду тощо.

Вчора міський голова Віктор Погорелов зазначив виконавцям робіт, що не задоволений їхніми діями, адже ручне трамбування бруківки допустиме тільки в пішохідній зоні, а на проїжджій частині, де великий тиск на покриття від важких автомобілів, воно не дасть якісних результатів.

До речі, за наполяганням Віктора Погорелова керівники обласної влади - голова ОДА Василь Губаль та обласної ради Володимир Чубірко пообіцяли ближчим часом ухвалити рішення щодо "дрібної", розміром 5х5, "коцки" ще чеських часів, яку зняли під час реконструкції площі Народної і склали у дворі закарпатського "білого дому". Ця бруківка потрібна для відновлення пошкоджених ділянок в історичному центрі міста.


Фото: Ужгородська міська рада

admin


За матеріалами Ужгородської міськради

ТЕГИ : ремонтУжгородвіктор погорєлов

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат