Віце-президент з персоналу Carlsberg Ukraine увійшла в ТОП-20 кращих HR-директорів країни (ФОТО)

admin 22.06.2015 10:18 СОЦІО

Марина Іванцова, Віце-президент з персоналу компанії Carlsberg Ukraine, увійшла в ТОП-20 рейтингу провідних HR-керівників України за результатами дослідження порталу Delo.UA.


Голосування за кандидатів проходило з 25 травня по 7 червня. До складу експертної ради цього року увійшли як авторитетні фахівці галузі, так і переможці минулорічного рейтингу. При цьому підсумковий бал кожного учасника на 75% складався з оцінки експертів, а на 25% - з голосів, отриманих в рамках он-лайн голосування на порталі Delo.UA.

Марина Іванцова очолює HR-департамент Carlsberg Ukraine з 1 серпня 2014 року. Свою кар'єру в сфері HR розпочала в 2001 році з підбору персоналу та організації проведення тренінгів для бізнесу. У 2005 році зайняла посаду менеджера з персоналу ТДВ «Арлон», дистриб'ютора продукції категорії FMCG. З 2006 року і до переходу в Carlsberg Ukraine працювала директором з персоналу та адміністративних питань ВАТ «Пивзавод Оліварія» (Білорусь), Carlsberg Group.

Марина закінчила Мінський Державний Педагогічний Університет за спеціальністю «Психологія, іноземна мова» в 1998 році, після чого продовжила навчання в аспірантурі за спеціальністю «Психологія» в Академії Післядипломної освіти.

Тетяна Недорізанюк, редактор порталу Delo.UA: «Мета даного рейтингу - визначити кращих HR-директорів України, інноваційних фахівців, які не стоять на місці, а активно використовують світові HR-практики у своїй щоденній роботі. Результати рейтингу підтверджують той факт, що український бізнес іде від такого застарілого поняття як «кадровик». Не тільки міжнародні компанії, але й український бізнес все чіткіше усвідомлює значення функції «управління персоналом» для досягнення високих фінансових результатів, особливо в такий непростий період як зараз».

Також варто відзначити, що за підсумками 2014 Carlsberg Ukraine увійшла в рейтинг кращих українських роботодавців за версією видання «Капітал 500. Найкращі роботодавці України».

Детальніше з результатами рейтингу HR-директорів можна ознайомитися за посиланням - http://delo.ua/rates/hr-directors-rating/

admin

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат