Організатори Дня молоді в Ужгороді обіцяють, що свято запам’ятається надовго

admin 17.06.2015 11:54 ДОЗВІЛЛЯ

Наприкінці червня місто святкує День молоді та День Конституції України.

Обговорити майбутню подію у стінах Ужгородського прес-клубу сьогодні зібралися представники громадської організації "Статік" Роман Мартинюк та Михайло Микуланинець, а також начальник управління у справах культури, спорту, сім'ї та молоді виконавчого комітету Ужгородської міської ради Євген Бобров.

Як зазначає Є. Бобров, виникла ідея об'єднати два свята і створити велике дійство за для важливої мети: згуртування й творчого показу нашої молоді.

Голова організації Р. Мартинюк ідею святкування пояснює залученням молоді до живого спілкування без участі різних гаджетів, тому гасло свята: "Спілкуємося вживу!".

День молоді триватиме із 26 по 28 червня у Боздоському парку. Захід обіцяє бути насиченим і цікавим, який припаде до душі кожному.

Три дні поспіль, починаючи з 15:00 триватиме святковий концерт за участі молоді й запрошених гостей, а після опівночі стартуватиме дискотека. Приємною новиною є те, що окремо функціонуватиме дитячий майданчик і, звісно, майданчик для всіх гостей. Доповненнями вечорів будуть танцювальні й ді-джей бої, акробатичні виступи, фаєр-шоу тощо.

Організатори також зауважили, що дійство залишиться в пам'яті надовго, адже планується фотозвіт усіх днів свята. Щодо харчування, хто в парку планують розташувати намети з їжею.

Загалом для ужгородців і гостей міста готують ще чимало сюрпризів. Отже, не сидимо вдома наступними вихідними, а всі дружно йдемо до Боздоша аби файно відпочити й зарядитися шквалом позитивних емоцій!


Ірина Олаг, студентка відділення журналістики УжНУ

admin

ТЕГИ : День молодіУжгородпрограма

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат