«Літнє особливе» - лімітована серія пива для мережі супермаркетів «Сільпо» від Carlsberg Ukraine

10.06.2015 13:56 ПОДІЇ

Наприкінці травня пивоварна компанія Carlsberg Ukraine розпочала випуск сезонного пива «Літнє особливе» для мережі супермаркетів «Сільпо». Протягом літнього періоду, з червня по серпень, лімітована партія нового освіжаючого пива буде доступна в магазинах мережі на всій території України.

«Літнє особливе» - світле пиво, яке представлене в скляній пляшці 0,5 л, а також в пластикових упаковках об'ємом 1 л і 2 л. Особливістю нового сорту стала ексклюзивна рецептура, в основі якої - використання американського хмелю від світового виробника Kalsec.

Хміль компанії Kalsec використовується в більш ніж 40 країнах земної кулі, де його обирають за високу якість. Він надає пінному напою збалансований натуральний аромат і дозволяє досягти автентичного насиченого смаку пива.

Лімітована літня новинка сподобається тим, хто віддає перевагу легкому і м'якому смаку, бажаючи насолодитися освіжаючим ефектом бурштинового напою. Перший налив сезонного сорту «Літнє особливе» пройшов 30 травня на Київському заводі компанії Carlsberg Ukraine.

Олег Хайдакін, Віце-президент з продажу Carlsberg Ukraine: «Останнім часом попит на пиво з легким освіжаючим смаком набирає все більшої популярності, особливо це актуально в спекотний літній період. Враховуючи, що компанія Carlsberg Ukraine має багаторічний успішний досвід виробництва продукції для торгових мереж України, нам дуже приємно, що мережа супермаркетів «Сільпо» довірила саме нам випуск освіжаючою новинки «Літнє Особливе». Ми сподіваємося, що співпраця з «Сільпо» буде успішною, а покупці мережі по достоїнству оцінять якість і смак ексклюзивної новинки».

***

Для справки

О компании Carlsberg Ukraine:

Carlsberg Ukraine является частью Carlsberg Group, одной из ведущих пивоваренных групп в мире с крупным портфелем брендов пива и других напитков.

В состав Carlsberg Ukraine входят заводы в г.Запорожье, г.Киев и г.Львов. В компании работает 1650 человек. В портфель Carlsberg в Украине входит пиво, алкогольные и безалкогольные напитки следующих торговых марок: «Львівське», «Балтика», Carlsberg, Tuborg, «Арсенал», «Славутич», «Жигулевское Запорожского Разлива», «Хмільне», «Квас Тарас», Somersby, Guinness, Kilkenny, Harp, Warsteiner, Grimbergen, König Ludwig, Kronenbourg 1664, сладкие безалкогольные напитки ретро-серии и ТМ «Розмай лісовий». Carlsberg Ukraine входит в список крупных налогоплательщиков страны и является самым большим датским инвестором в Украине.

Согласно данным Nielsen* по итогам 2014 года Carlsberg Ukraine занимает позицию №2 на рынке пива Украины с долей 27,9%, на рынке кваса доля компании составляет 28,2% в натуральном выражении.

Дополнительная информация на сайте www.carlsbergukraine.com        

Читайте новости компании на официальной странице в facebook www.facebook.com/CarlsbergUkraine    
 
* Nielsen Holdings N.V. (NYSE: NLSN)  – ведущий мировой поставщик аналитических данных о потребительском поведении и покупательских привычках. Более подробную информацию можно получить на сайте www.nielsen.com.



За дополнительной информацией просим обращаться:
Мария Титовская
Noblet Media CIS
+38 044 201-01-95
+38 066 160-18-11
m.titovskaya@nobletmedia.com

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат