Сесія: влада пробує повернути газету "Ужгород"

admin 09.06.2015 11:59 ПОДІЇ

Таке рішення знову виноситься на розгляд сесії Ужгородської міськради.

Згідно нього міська рада планує затвердити структуру газети «Ужгород», а Андрусяка Андрія Васильовича залишити на посаді головного редактора газети «Ужгород».

“Розвиток інформаційних технологій ставить перед редакцією газети «Ужгород» нове завдання, а саме оптимізацію виробничого процесу, створення на базі газети Медіацентру з метою диверсифікації інформаційних потоків. Медіацентр, окрім випуску газети «Ужгород» у світ, забезпечує діяльність інших каналів комунікації між ужгородською міською радою, її виконавчим комітетом та громадою міста. Інформування населення міста про заходи, які проводяться міською радою та її структурними підрозділами, оприлюднення інформації з питань освітнього, культурного, спортивного і громадського життя міста здійснюється в газеті «Ужгород», на сайті газети «Ужгород» та на сторінці газети у мережі Facebook”, - йдеться у проекті рішення.
Відповідно до штатного розпису редакції газети «Ужгород» до Медіацентру входять:

- головний редактор (1);
- головний бухгалтер (1);
- редактор відділу (2);
- верстальник (1);
- коректор (1);
- менеджер з реклами (1)

Що стосується фінансування, то воно передбачене окремим проектом рішення “Про Програму висвітлення діяльності Ужгородської міської ради, проблем життєдіяльності міста в газеті «Ужгород» на 2015-2017 роки”. Згідно нього, газета “Ужгород” фінансуватиметься з міського бюджету. Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації Програми, всього, складає майже 744 тисячі гриень, у тому числі:

2015р.- 235 000 грн
2016р. - 249 000 грн
2017р.- 260 000 грн

Нагадаємо, редакція газети «Ужгород» створена згідно з рішенням позачергової 10 сесії III скликання Ужгородської міської ради від 22 грудня 1998 року «Про друкований орган Ужгородської міської ради та її виконавчих органів». З тих пір основними завданнями редакції газети «Ужгород» є висвітлення діяльності органів самоврядування м. Ужгорода, соціально-економічних проблем міста, культурного та спортивного життя краю. Джерелами формування майна редакції є внески (матеріальні та грошові) засновника, доходи, отримані від випуску газети, друкування реклами, надходження від передплати газети, дотації з бюджету.

Газета «Ужгород» видається форматом АЗ, обсягом 16 сторінок, друкується чорно-білою фарбою. Щотижневий тираж газети - 3000 екземплярів. Основними рубриками газети є «Новини», «Соціо», «Трибуна депутата», «Комунальна», «Офіційно», «Оголошення», «Культура», «Актуальне інтерв'ю» «Спорт», «Розваги» та ін.

Як показують дані Ужгородської міськради, у 2014 році газета навіть була прибутковою. Однак вже у 2015 році на газету просто не виділили грошей. Однак і з остаточною ліквідацією затягували. Відновити газету пробували у квітні під час чергової сесії, однак тоді ужгородські депутати поспішно окинули приміщення.


Zaholovok

admin

ТЕГИ : газетаУжгороддепутати

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат