Пивоварня Jacobsen відсвяткувала свої 10 років на фестивалі пива у Данії (ФОТО)

admin 04.06.2015 10:14 ДОЗВІЛЛЯ

 

На фестивалі пива у Копенгагені відбулося урочисте відкриття церемоніальної діжки з нагоди 10-річного ювілею пивоварні Jacobsen.

28 травня рівно о 20:05 за Копенгагеном на Copenhagen Beer Festival відбулося урочисте відкриття 100-літрової дерев'яної діжки оригінального темного лагера «Якобсен».

Зазначений час (саме 20:05) було обрано не випадково - він служить символічним нагадуванням про рік офіційного відкриття крафтової пивоварні Jacobsen, що відбулося рівно 10 років тому, в 2005 році. Відкривав гігантську ювілейну діжку Мортен Ібсен, майстер-пивовар Jacobsen.

Знамениту далеко за межами рідного Копенгагена міні-пивоварню Jacobsen було створено як оду Якобу Крістіану Якобсену, засновнику Carlsberg, з єдиною місією – варити авторське пиво безкомпромісної якості, використовуючи новітнє та найсучасніше пивоварне обладнання, найкращі природні інгредієнти і більш ніж 150-річний досвід інновацій та ноу-хау компанії.

Незважаючи на те, що пивоварня Jacobsen має доступ до всієї експертної бази та дослідницьких ресурсів компанії Carlsberg, вона залишається абсолютно незалежним підприємством, на якому створюються ексклюзивні авторські сорти пива найвищого світового рівня.

За 10 років свого існування пивоварня створила цілий ряд успішних, титулованих сортів крафтового пива. Безумовно, кожен може насолоджуватися ними по-своєму, проте однією з цілей Jacobsen є прагнення знову повернути пиво на обідній стіл як традиційне колись ідеальне доповнення до різноманітних страв.

Мортен Ібсен, майстер-пивовар пивоварні Jacobsen: «Наша пивоварня прагне розвивати культуру правильного споживання пива. Для нас важливо брати якомога більше з того, що пропонує природа, щоб дати людям можливість відчути нові смаки улюбленого напою».

Наприклад, одним із перших сортів, створених пивоварнею Jacobsen, було світле пиво «Saaz Blonde», зварене за бельгійськими традиціями з використанням чеського жатецького хмелю. У його складі також був використаний екстракт дудника, що дозволило створити насичений, трохи солодкуватий світлий ель, який чудово поєднується із такими закусками, як жовті сири або ягня.

Ще одним прикладом є пиво «Jacobsen Extra Pilsner», яке отримало максимальну оцінку – «3 зірки» від бельгійського Міжнародного інституту смаку та якості (International Taste & Quality Institute). Це ексклюзивний пільзнер, зварений із інгредієнтів Північного регіону: датського солоду та органічного хмелю з Німеччини.

Щодня пивоварня Jacobsen варить сім різних сортів крафтового пива, а також такі знамениті сезонні варіанти, як «Vintage no.1», «Vintage no.2», «Vintage no.3» та «Jacobsen Limited Edition». Продукцію Jacobsen можна придбати у будь-якій точці Данії, а деякі сорти експортуються також у Швецію, Норвегію, Великобританію та Ізраїль. Зараз пивоварня працює практично на повну потужність, тому на підприємстві розглядаються можливості її подальшого розширення.

Озираючись на перші десять років існування пивоварні Jacobsen, Мортен Ібсен підводить підсумок: «На кожній пляшці пива «Jacobsen» написано слова – Unlimited Dedication» (пер. - «безмежна вірність») – саме вони насправді втілюють все те, чим ми займаємося. Ось уже десять років ми знаходимося у самому серці розвитку крафтового пивоваріння Данії. І величезна популярність нашого пива як тут, на батьківщині, так і за кордоном, ще раз підтверджує: рецепт успіху Jacobsen полягає у вірності традиціям та безкомпромісній якості».

admin

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат