Влітку любителі квасу насолоджуватимуться новинкою - "Квас Тарас Білий" (ФОТО)

admin 08.05.2015 10:19 ДОЗВІЛЛЯ

 

ТМ «Квас Тарас» представляє любителям природних і корисних напоїв новий сорт – «Квас Тарас Білий». Новинка, створена шляхом живого бродіння з натуральних інгредієнтів, вже доступна у продажу на всій території України.


«Квас Тарас» пропонує спробувати абсолютно новий варіант традиційного освіжаючого безалкогольного напою. Нефільтрований сорт «Квас Тарас Білий» припаде до смаку любителям натуральних, але в той же час нестандартних продуктів. «Квас Тарас Білий» має легкий, освіжаючий смак із незначною кислинкою, яка додає особливої ​​пікантності. А оригінальний колір напою досягається за рахунок використання світлого пшеничного і ячмінного солоду.

«Квас Тарас Білий» ідеально підходить як для втамування спраги у спекотний день, так і для приготування легких і освіжаючих літніх супів – таких, наприклад, як окрошка. Новий сорт квасу добре доповнить смак м'ясних і рибних страв – як сам по собі, так і в складі легких коктейлів.

Виробляється новий сорт ТМ «Квас Тарас» на заводах пивоварної компанії Carlsberg Ukraine у прозорій ПЕТ-упаковці об'ємом 1,5 л. Етикетка продукту виконана в сучасному стилі. Орієнтовна вартість квасу становить 16 грн.

Слід зазначити, що квас живого бродіння є прекрасним джерелом багатьох необхідних мікроелементів, а також понад 10 амінокислот, 8 з яких – незамінні. Він дозволяє збалансувати щоденний раціон вітамінами і мінералами, тому що в ньому містяться вітаміни групи B, E і РР, вуглеводи, мінерали та антиоксиданти.

Андрій Отрощенко, віце-президент з маркетингу компанії Carlsberg Ukraine:
«У наш час все більше людей живуть і працюють в мегаполісах. Міський ритм не дозволяє нам часто бувати на природі, саме тому ми створили новий продукт, який здатний привнести натуральність у повсякденне життя споживачів. «Квас Тарас Білий» – нестандартний для українського ринку напій. Він відрізняється і зовні, і за смаком від усіх інших варіантів квасу, що представлені в Україні. При цьому він готується виключно з натуральних інгредієнтів і зберігає максимум корисних для організму людини речовин. Ми віримо, що продукт гідно оцінять ті, хто піклується про своє здоров'я та обирає натуральні продукти».

admin

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат