Львівській пивоварні виповнюється 300 років (ФОТО, ВІДЕО)

admin 06.05.2015 11:44 ДОЗВІЛЛЯ

 

«Львівське» запрошує приєднатися до святкування 300-річного ювілею пивоварні.

Наприкінці квітня в українському телеефірі з'явився новий ролик від ТМ «Львівське». Відео присвячено визначній події в історії українського пивоваріння – святкуванню 300-річчя легендарної Львівської пивоварні та грандіозному промо на честь ювілею.

2015 рік – особливий для бренда «Львівське», адже цього року виповнюється 300 років із моменту, коли була заснована Львівська пивоварня, найстаріше пивоварне підприємство України. У свій ювілейний рік «Львівське» запустило промо-кампанію, в рамках якої на шанувальників справжнього українського пива чекають мільйони пляшок пива, ексклюзивні пивні діжки, а головним призом стануть 300 поїздок до Львова на «Фестиваль львівського».

На підтримку промо-кампанії було знято рекламне відео, що розповідає про знакову подію та єднання поколінь українців за святковим столом, починаючи з урочистого відкриття Львівської пивоварні в 1715 році та закінчуючи сучасним фестивалем.

Промо-ролик створено THINKMcCANN спільно з бренд-командою ТМ «Львівське». Непросте завдання гармонійно об'єднати покоління українців у новому відео успішно вирішив творчий тандем режисера з Німеччини Тіма Гюнтера з українським оператором Дмитром Максименком.

Нове відео від ТМ «Львівське» можна переглянути за посиланням: http://ru.press.carlsbergukraine.com/advertising/585/

Андрій Отрощенко, віце-президент з маркетингу компанії Carlsberg Ukraine: «У новому ролику ми прагнули передати ту неймовірну атмосферу, яка ось уже 300 років об'єднує мільйони українців. Приєднуйтесь до святкування грандіозної події, станьте частиною його історії та не забувайте зазирати під кришечки пива «Львівське», адже там на вас чекає безліч подарунків, серед яких – 300 незабутніх подорожей на єдиний у своєму роді ювілейний «Фестиваль львівського».

admin

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат