Carlsberg Ukraine запустив мікс на основі “віскі-коли” (ФОТО)

admin 23.04.2015 10:10 ДОЗВІЛЛЯ

 

Літо 2015 обіцяє бути не тільки спекотним, але і смачним – компанія Carlsberg Ukraine підготувала для шанувальників бірміксів освіжаючий сюрприз – новинку «Славутич ICE Mix Scotch Type Cola». Це оригінальний мікс, в основі якого один із найпопулярніших коктейлів у світі – «віскі-кола».

Достовірно не відомо, хто першим змішав колу та віскі, але такий експеримент зробив напій бестселером драйвових молодіжних вечірок. Тому саме цей коктейль став новим «героєм» у лінійці ТМ «Славутич ICE Mix».
Смак віскі надає «Славутич ICE Mix Scotch Type Cola» приємної міцності, а кола забезпечує легкість смаку та неймовірну свіжість. Новинка має колоритний дизайн у вигляді знаменитої шотландської клітки, яка підкреслює її яскравий характер і передає атмосферу справжніх шотландських веселощів.
«Славутич ICE Mix Scotch Type Cola» представлена ​​в алюмінієвій банці 0,5 л. Міцність напою становить не менше 6%. Перший налив продукту відбувся 15 квітня на Київському заводі компанії Carlsberg Ukraine. Вартість новинки становить близько 11 грн, і вона вже доступна у продажу по всій території України.
Новий смак став четвертим у лінійці ТМ «Славутич ICE Mix». Нагадаємо, що Carlsberg Ukraine розпочала випуск пивних міксів влітку 2008 року. На сьогоднішній день освіжаюча лінійка представлена ​​пивними напоями зі смаком лайма, вишні, а також айс-міксами, створеними на основі пива та знаменитих коктейлів «ICE Mix Cuba Libre» і «ICE Mix Margarita».

Андрій Отрощенко, віце-президент з маркетингу компанії Carlsberg Ukraine: «Запуск нового смаку напередодні літнього сезону вже став доброю традицією для ТМ «Славутич ICE Mix». Сподіваюся, що новинка цього року завдяки своєму шотландському колориту і чудовому   смаку перенесе споживачів у атмосферу справжніх шотландських веселощів».

admin

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат