В Ужгороді навчатимуть ефективному управлінню персоналом (ПРОГРАМА)

admin 16.04.2015 12:02 ПОДІЇ

25 квітня в Ужгороді пройде зустріч Львівського клубу менеджерів із персоналу "HR-кав’ярня". Тема воркшопу "Управління персоналом: покроковий аналіз усіх процесів".

Сьогодні в більшості компаній немає визначеної структури HR-процесів. Як наслідок, менеджери з персоналу розгублені.. Їм кажуть щось роби, щоб було добре, а що не кажуть.

HR-аудит або покроковий аналіз всіх процесів - це хороша можливість зупинитися і проаналізувати - де я є у своїй роботі. Що я роблю добре, а що слід змінити. Можливість зрозуміти, що зараз є найактуальнішим для моєї компанії з точки зору управління персоналом і куди мені рухатися, щоб створити додану вартість бізнесу за допомогою HR-процедур. HR-аудит дасть можливість сконцентруватися на важливому і ефективно та раціонально використовувати свої ресурси.

У першу чергу, учасники зустрічі зрозуміють чим саме вони можуть зробити додану вартість для компанії з точки зору HR-процедур. А після зустрічі отримують інструменти, якими можна зробити HR-аудит в компанії самостійно.

Що буде на зустрічі?
- Практичні інструменти, якими можна САМОСТІЙНО зробити HR-аудит.
- Як побудувати план розвитку HR-процедур для своєї компанії.
- Як правильно аналізувати ситуацію HR e компанії?
- Аналіз сильних і слабких сторін процесів.
- Будуть розглянуті кейси живих компаній, в яких було зроблено аналіз HR-процесів: проблематика - аналіз - результати - зміни - результати.

Хто проводить?

Оксана Щур - практикуючий HR, з досвідом роботи в управлінні персоналом 9 років, сертифікований психолог (диплом Європеської асоціації психотерапевтів) бізнес-тренер, особистий консультант, співзасновник Львівського клубу менеджерів з персоналу «HR-кав’ярня»

Анна Зайцева - з 2009 року сертифікований HR (кваліфікація SpHR Центр EU HRM, підтверджена у 2013), Сертифікований NLP-практик, співзасновник HR-кав'ярні.

Коли? 25 квітня, о 16.00.

Де? Ужгород (точна адреса уточняється).

Вартість? При попередній реєстрації — 150 грн., при реєстрації на місці — 200 грн.

Ласкаво просимо!
Гарантуємо гарний настрій, філіжанку доброї кави
Та багато цікавого до кави!

admin


За матеріалами організаторів

ТЕГИ : HRроботаУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат