Олімпіада-2014, Сочі. Результати жіночої естафети. Золото України!

biathlon-ua.org 21.02.2014 18:29 СПОРТ

На Олімпіаді в Сочі відбулася жіноча естафета. Фактично це була остання надія на ще одну медаль на цій Олімпіаді для України.

Першою за Україну бігла Віта Семеренко. Віта трималася молодцем на дистанції і в пасиві у неї всього один запасний патрон, тому на другий етап Юлія Джима вирушила серед лідерів.

Свій етап Юля взагалі пробігла дивовижно, з хорошою швидкістю і чистою стрільбою на рубежах. Юля передала естафету Валі першою.

Валя Семеренко фізично зараз найкраща з наших і на першому етапі дистанції вона збільшила розрив від переслідували її росіянки і норвежки майже до хвилини. Однак, невдалою була друга стрільба. Валі довелося використовувати всі додаткові патрони, що дозволило суперницям підібратися до неї на відстань в межах півхвилини.

Останньою за Україну побігла Олена Підгрушна. Прикрий промах на першому вогневому рубежі і суперниці вже дихали в спину перед останньою стрільбою. Чиста стрільба на стійці і 11 секунд відриву від Ольги Вілухіної з Росії і 25 секунд від норвежки Тури Бергер на виході зі стадіону. Стало зрозуміло, що фініш буде просто фантастичним, бо суперниці Олени бігли швидше.

Але Олена включила запасні фізичні ресурси і почала нарощувати відрив. Було побоювання, що сил може не вистачити. Вистачило! У нас золото!

1 . Україна (0+5) 1:10:02.5
2 . Росія (0+4 ) +26.4
3 . Норвегія (0+5) +37.6

biathlon-ua.org

ТЕГИ : олімпіада-2014біатлон

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат