Керівництву УжНУ погрожують...

admin 03.12.2014 19:35 ПОДІЇ

Керівництво УжНУ стурбоване ситуацією навколо вишу. Сьогодні на офіційному сайті університету воно оприлюднило звернення про погрозу фізичної розправи через роботу слідчої групи Головного слідчого управління МВС України.

Шановні студенти, аспіранти, співробітники Ужгородського національного університету !

Вважаємо своїм обов’язком інформувати Вас про ситуацію, яка склалася навколо УжНУ.

2 грудня 2014 р. один із співробітників університету від імені Правого Сектору Закарпаття вимагав від керівництва вишу не допускати в приміщення на пл. Народна, 3, не надавати документи і, взагалі, перешкоджати роботі слідчої групи Головного слідчого управління МВС України, яка приїхала в рамках розслідування кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом підробки документів колишнім складом ректорату. Була озвучена погроза щодо фізичної розправи над керівництвом університету.

Того ж дня керівництво УжНУ офіційно звернулося до правоохоронних структур області з проханням розпочати розслідування цього випадку та гарантувати безпеку працівникам ректорату.

З метою запобігання можливим провокаціям, маніпуляції громадською думкою, дбаючи за безпеку співробітників університету   і, враховуючи факт, що станом на 19.00 3 грудня 2014 р. немає жодної реакції правоохоронних органів Закарпатської області, вважаємо своїм обов’язком оприлюднити дане звернення.

Керівництво УжНУ

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат