Що пообіцяв мітингувальникам мер Ужгорода Погорєлов? (ФОТО)

admin 02.12.2014 10:27 РАТУША

Вчора, о 15.00, на площі Поштовій навпроти приміщення міськвиконкому розпочалася безстрокова акція протесту проти міської влади Ужгорода.

Голова міста Віктор Погорєлов зустрівся з мітингувальниками, громадською організацією «Люстраційна комісія Закарпатської області» та вислухав їхні вимоги, які стосуються повного перезавантаження міської влади та депутатського корпусу, перегляду тарифів на комунальні послуги, тарифів на перевезення пасажирів у громадському транспорті. Вивчення та перегляд усіх земельних рішень за поточний рік.

Віктор Погорєлов пообіцяв розглянути лист з їхніми вимогами та підключити усі служби міста для вивчення питань, котрі були задані членами громадської ради та громадськими активістами. У зв’язку з цим підписане розпорядження міського голови № 429 від 01.12.2014р. Про створення комісій.

Відповідно до цього розпорядження з метою обґрунтованості формування тарифів на послуги з вивезення та захоронення твердих побутових відходів, водопостачання та водовідведення, перевезення пасажирів, створено та затверджено склад 3-х комісій для визначення обґрунтованості тарифів:
- на послуги з вивезення твердих побутових відходів;
- на послуги з водопостачання та водовідведення;
- на послуги міських пасажирських перевезень.

До складу комісій окрім спеціалістів міськвиконкому увійшли Олександр Пересоляк – голова громадської ради при ужгородській міській раді, Іван Данацко – громадський активіст, Олег Чухрай – директор   ТОВ “АВЕ Ужгород, Юрій Омельяненко – директор   КП “Водоканал м. Ужгорода”, Володимир Козун – директор   ПАТ “Ужгородське АТП 12107” та Олексій Куля – голова   громадської організації “Асоціація автомобільних перевізників міста Ужгорода”.

admin


За матеріалами Ужгородської міської ради

ТЕГИ : віктор погорєловпротестУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат