Провідні паби України пройшли акредитацію Guinness

admin 27.11.2014 14:19 ДОЗВІЛЛЯ

 

ТМ Guinness визначила паби України, які відповідають міжнародним вимогам наливу пінти знаменитого стаута. Паби, що пройшли перевірку, нагороджені відзнаками, що підтверджують почесну акредитацію Guinness.

З червня по листопад 2014 року в пабах і барах України проходила міжнародна програма ТМ Guinness, покликана оцінити якість наливу та подачі легендарного пива.

Визначенням якості обслуговування та представленості найпопулярнішого в світі стаута в Україні займалися амбасадори бренда – співробітники з команди Carlsberg Ukraine, які пройшли спеціальну попередню підготовку. Протягом півроку вони відвідували 120 закладів HoReCa, щоб обрати найкращих, які дійсно гідні нагороди Guinness.

За результатами проекту 22 паба – з Києва, Львова та Вінниці – пройшли відповідну акредитацію. Кожен акредитований паб тепер має у своєму розпорядженні спеціальну світлову вивіску Quality Approved, на якій розміщено логотип бренда і підпис його знаменитого засновника Артура Гіннесса.

Варто відзначити, що 12 закладів зі списку переможців додатково отримали можливість провести активність для відвідувачів під назвою «Налий свою власну пінту Guinness». Такий проект дозволяє в цікавій і незвичній формі навчити шанувальників пива правильно наливати знаменитий стаут і відчути себе в ролі бармена-профі.

Віталій Шадчнєв, маркетинг-директор групи компаній «Світова карта» (акредитовані паби – Golden Gate і Lucky Pub, м.Київ): «Ми дуже раді, що паби нашої мережі отримали довгоочікувану акредитацію від Guinness. Адже такий проект – це, в першу чергу, подвійний контроль якості закладу – як з боку споживача, так і постачальника. Я вважаю, що подібні акредитації повинні проводитися частіше, оскільки вони дозволяють підтримувати сервіс обслуговування клієнтів на високому рівні. Нам є чим пишатися і є про що розповідати нашим гостям».

Павло Гачковський, ресторатор, власник сім'ї ресторанів «Три Т Фудз» (акредитований заклад – байк рок-н-рол клуб Route 66, м.Київ): «Guinness – бренд з таким ім'ям, що він може нічого не робити, аби бути популярним. Акредитація, яку проводила торгова марка, вирізняється своїм особливим креативним підходом і дозволяє вибудувати правильні тристоронні комунікації – між брендом, закладом та споживачем».

Андрій Отрощенко, Віце-президент з маркетингу компанії Carlsberg Ukraine: «Сучасний споживач прагне отримати максимум інформації про продукцію, яку він обирає. Бренди повинні розповідати своїм обранцям історії, які «живуть» у продуктах, надавати відповідні знання і знайомити їх з правильною подачею та споживанням пива. Нам приємно відзначити кращих із кращих – заклади, які дотримуються високих стандартів обслуговування та представленості такого бренда, як Guinness».

Перелік акредитованих закладів:

1. Ірландский паб TO DUBLIN – Київ, вул. Раїси Окіпної, 4
2. Lucky Pub* – Київ, вул. Червоноармійська, 13/1
3. Ірландский паб Golden Gate* – Київ, вул. Золотоворітська, 15
4. Copper Pub – Київ, вул. Михайлівська, 2
5. True Burger Bar – Київ, вул. Богдана Хмельницького, 42
6. Паб «Тироль»* – Київ, вул. Симона Петлюри, 10
7. «Пивна №1» – Київ, вул. М.Тимошенка, 18
8. «Пивна №1»* – Київ, вул. Басейна, 15
9. Паб «Пиранья» – Київ, вул. Саксаганського, 117
10. Паб «Дороти»* – Київ, вул. Саксаганського 16/43
11. Паб «Шерлок» – Київ, вул.Борщагівська, 144а
12. Паб O'Connor's* – Київ, вул. Хорива, 15/8
13. Ірландский паб O`Brien`s – Київ, вул. Михайлівська, 17-а
14. Паб «Дакота» – Київ, вул. Героїв Сталінграда, 14-г
15. Паб Blue Smoke* – Київ, вул. Княжий Затон, 9
16. Байк рок-н-ролл клуб ROUTE 66* – Київ, просп. Академіка Глушкова, 11
17. Andrew's Irish Pub* – Київ, вул. Костянтинівська, 22/17
18. Unitas pub* – Львів, вул. Київська, 24
19. Ресторан «Перша клякса»* – Львів, площа Ринок, 39
20. Паб «Білий Лев»* – Львів, вул. Лесі Українки, 15
21. Паб «Дублін» – Львів, проїзд Крива Липа, 5
22Ресторан ILE-DE-FRANCE* – Вінниця, вул. 600-річчя, 25

* Заклади, які отримали можливість провести активність «Налий свою власну пінту Guinness».

admin

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат