Mercedes-Benz Club створив для Ужгорода гід

admin 03.11.2014 18:31 ДОЗВІЛЛЯ

Де зупинитися, що подивитися, що смачного з’їсти, якими послугами скористатися – відтепер поради щодо цих питань гості Ужгорода зможуть віднайти у путівникові, що вмістив заклади стандарту «Мерседес», а отже – найкращі.

Засновник Клубу Mercedes-Benz в Ужгороді Ален Панов. «Місто Ужгород - найбільш європейське місто України, - йдеться у путівнику. - Це аксіома, що випливає із його географічного положення, історії, ментальності. Посудіть самі. Виникнувши в кінці 9 століття, він за 20 століть свого існування встиг побувати у складі десятка європейських держав - королівства Угорщина, князівства Трансільванія, Австрійської монархії, Австро-Угорщини, Чехословацької республіки, Угорщини. З 1945 року, в якості столиці Закарпатської України, увійшов до складу СРСР. З 1946 року - центр Закарпатської області Української РСР, яка здобула незалежність в 1991 році. Уявіть собі, яка багата історична спадщина, що виникла під впливом стількох культур, зосереджена в цьому місті. Навіть у багатій історичними подіями Європі, Ви не знайдете багато міст, які б пережили таку насичену історію».

Цей путівник має своєю метою донести інформацію про те, що варто подивитися, де варто зупинитися, поїсти, весело провести час або отримати послугу. Він не претендує на істину в останній інстанції. Проте, до нього увійшли тільки ті об'єкти, які, на думку Mercedes-Benz Club Uzhgorod, володіють самобутністю, правильним виконанням і рівнем якості. Простіше кажучи - відповідають «мерседесівському» стандарту. Путівник видається один раз на рік. Щороку склад його учасників може змінюватися, виходячи з вищевикладених принципів: в нього можуть додаватися нові, але також і виключатися старі.

Завантажити Гід можна тут http://mercedes-club.uz.ua/index.php?action=news

admin

Коментарі :


03.11.2014 20:31 Ужгородець

Молодці, щось корисне роблять, та ще й не за державні гроші


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат