На чергову сесію Ужгородської міськради запланований дерибан? (ІЛЮСТАРЦІЯ КОРУПЦІЙНОЇ СХЕМИ)

admin 03.11.2014 10:14 ПОДІЇ

Тема дня. Земля для «народних» обранців. ПРо це йдеться у групі "Моє місто Ужгород". Також у цій групі поширене зображення, яке ілюструє можливі махінації у депкорпусі Ужгородської міськради.


Аби подивитися, що пише група у Facebook - тисніть сюди.


Поки Прокуратура занята люстрацією, МВС чекає нового очільника, а мешканці обговорюють результати виборів, 7 листопада відбудеться чергова сесія Ужгородської міськради, на якій знову відбуватиметься безпрецедентний земельний дерибан.

Найбільш цікавим є проект рішення «Про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок»
http://rada-uzhgorod.gov.ua/download/s/PR_dozvil_na_rozrob_pr_vidvedennja_24.10.14.pdf
Тямущі або просто уважні з першого погляду помітять, що з 174 пунктів – дві треті – вільні земельні ділянки. Особливо яскраво стає зрозумілим, хто «заніс», чи хто депутат, коли проаналізувати критичні зауваження земельної комісії, яких із рекомендацією відмовити – майже половина!!!
Це що – кожен другий ужгородець не знає земельного законодавства?!

Чи просто ще не дав «трьом вікторам» (Феєр, Щадей, Бобіта)?
Що ж, поки не чіпатимемо «відмовних» бідолах, а зупинимося на «щасливчиках» - кому комісія дозволила.
Найбільш цинічний, великий «пакет» земельних ділянок – у сумі – ГЕКТАР землі (див.посилання нижче) має БЕЗКОШТОВНО відійти депутату Івану Волошину
http://zakarpattya.net.ua/News/131211-Kerivnyk-shtabu-Narodnoho-frontu-v-Uzhhorodi-cherez-aferu-khoche-bezkoshtovno-otrymaty-u-vlasnist-kilka-zemelnykh-dilianok-DOKUMENT
І такі невдалі спроби у ФБ Івана Волошина «відмазатися», мовляв, це все Диба, кум Балоги, на нього «святого» навидумував, виглядають жалюгідно. Проти фактів не попреш – і мати жінки, і підставні особи, на яких бізнес записаний, як не дивно, у відмови земельної комісії не попали )))
http://zakarpattya.net.ua/News/127193-AFERA-Uzhhorodsku-Koronu-prydbanu-za--8-milioniv-pereprodaly-za-125-miliona-DOKUMENT
http://clipnews.info/newstopic.htm?id=27175

Депутат, якого поважали деякі ужгородці за те, що він бізнесмен, купує, а не краде землю під об’єктами (на противагу Ярославу Шафарю, наприклад), тепер банально спустився до земельного дерибану.
Другий «герой» - депутат Олексій Кіндрат, «Єдиний центр». Йому, згідно проекту рішення, вирішили подарувати 4 ділянки по 10 сотин на вул.Єньковській:
2.70. Гр. Манохіну Віктору Олександровичу земельної ділянки площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Єньковській. 8
2.71. Гр. Шабан Олексію Зенковичу земельної ділянки площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Єньковській.
2.72. Гр. Манохіній Вікторії Вікторівні земельної ділянки площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Єньковській.
2.73. Гр. Манохіній Маріанні Дмитрівні земельної ділянки площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Єньковській
Така собі типова родина Манохіних, головного бухгалтера і партнера Кіндрата:
http://b2btoday.com.ua/id/3067194

Дивно, чому про це не написали сайти великого борця із земельними аферами Олега Диби, або «найчеснішого» Івана Волошина?
Третій депутат, Володимир Мильо, «Партія регіонів» - група Бобіти, на відміну від попередніх двох, за спідницями жінок не ховається, або нікому не вірить )))
2.18. Гр. Мильо Володимиру Володимировичу земельної ділянки площею 0,0511 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Сріблястій, поз. 12.
2.120. Гр. Мильо Оксані Петрівні земельної ділянки площею 0,0100 га для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Грибоєдова

Також у списку «вибраних» побачимо депутатів-регіоналів Феєра, Соханича, Мартина, яким добрий міжгірський песик Балоги Віктор Щадей також дає по діляночці-другій… Ну, і, як завжди, близько 20 земельних ділянок – для поповнення гаманців Щадея-баби і 40 розбійників…
Не менше запитань викликає і проект рішення, яким узаконюється дерибан
http://rada-uzhgorod.gov.ua/download/s/PR_zatver_pr_vidved_24.10.14.pdf
Але, можливо, його проаналізують «земельний фахівець» Олег Диба та «анти корупціонер» Іван Волошин? )))
Доречі, Ужгороду гроші до бюджету не потрібні! Саме так, дякуємо за «світле майбутнє», яке вже настало! «Про що це?» - спитаєте ви… Дивимося проект «Про надання дозволів на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок»
http://rada-uzhgorod.gov.ua/download/s/PR_dozvil_na_EGO_24.10.14.pdf

За рекомендаціями земельної комісії, необхідно ВІДМОВИТИ 12 із 13 (!!!) заявників. А це – прямі кошти до бюджету Ужгорода, на нестачу яких постійно всі жаліються…
Але хто ж щасливчик, якому дозволили?
1.13. Гр. Штроблі Тамарі Василівні земельної ділянки площею 0,0171 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Ракоці, 4.
Дружина митника, земельна ділянка входить до охоронюваної законом землі історичної і культурної спадщини «Винний льох «Совине гніздо»». Зараз – кафе… Але це, мабуть, нікого не турбує – митники «жирні» клієнти, мабуть, п’ятизначна сума у мертвих американських президентах заплачена…
Майдан? – «Ні! Не чули!»
P.S.: далі буде…

admin

ТЕГИ : FacebookдерибанУжгородВіктор ЩадейУжгородська міська рада

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат