"Львівське" підготувало до свят нову партію пива

admin 23.10.2014 10:48 СОЦІО

Третій рік поспіль до зимових свят ТМ «Львівське» вітає поціновувачів бурштинного напою особливим сортом – «Львівським Різдвяним». Це пиво, як і в минулі роки, випущене в лімітованій кількості і вже доступне у продажу на всій території України.

За традицією, напередодні Різдва українці починали ходити по хатах, вітали господарів та бажали їм злагоди й достатку. Господарі ж намагалися якомога краще прийняти гостей з колядою та частували їх пишними стравами та смачними напоями. Українці щиро вірили в стародавню прикмету – чим щедріше накриваєш різдвяний стіл, тим більше багатств принесе наступний рік.

Тож майстри Львівської пивоварні, відроджуючи стародавні традиції нашого народу, вже вкотре допомагають зробити свято особливим завдяки пиву «Львівське Різдвяне». Довгоочікуваний «зимовий» сорт «Львівського», що з’являється лише раз на рік – це спеціальне темне пиво з приємним карамельним ароматом та справжнім смаком свята завдяки оригінальним ноткам різдвяних спецій. «Львівське Різдвяне» характеризується гармонійним поєднанням густини пива, що складає 11,6%, та вмісту алкоголю – не менше 3,9%.

Варто зазначити, що різдвяне пиво – це найпопулярніший різновид сезонного пива, багатовікова історія якого сягає своїм корінням в давнину більш ніж на тисячу років. Різні країни мають свої особливі традиції, пов’язані з приготуванням «зимового» бурштинного напою.

Обмежена серія «Львівського Різдвяного» випущена у скляних пляшках об’ємом 0,5 л. та буде радувати своїх шанувальників до кінця січня 2015 року.

Андрій Отрощенко, віце-президент по маркетингу компанії Carlsberg Ukraine: «Гостинні львівські броварі завжди по-особливому готувалися до різдвяних свят. Адже, як каже чудова українська приказка, «Як зустрінеш Різдво – так і весь рік проведеш». Нам дуже приємно, що «Львівське Різдвяне» вкотре може порадувати своїх шанувальників незмінним смаком особливого пива та прикрасити ним святковий різдвяний стіл. Встигніть приєднатися до славетної традиції, адже цей сорт пива буде доступний лише три місяці»

admin

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат