Ужгород відкриє новий спортмайданчик зі Street Workout та величезним тортом

admin 06.10.2014 10:54 СПОРТ

11 жовтня відбудеться урочисте відкриття нового спортивного майданчику у мікрорайоні Радванка, яке супроводжуватиметься конкурсами, подарунками та величезним тортом від ГО «УФЄ». Також будуть показові виступи зі Street Workout та бойового самбо.

У мікрорайоні Радванка вже три місяці триває робота над будівництвом нового спортмайданчику. Ініціатор цього проекту Евген Молнар зазначає: «Ми продовжуємо реалізовувати наш проект по розвитку спорту, виховання молоді, а також по будівництву спортивних майданчиків, який ми започаткували у м.Ужгород. На Радванці спорт на дуже низькому рівні, а від цього багато чого залежить. Ми хочемо, щоб підростаюче покоління розвивалося в правильному напрямку, загартовували своє тіло і дух.

Цю добру справу я хочу присвятити своєму діду – Молнар Степану Степановичу, який все життя пропрацював керівником фізвиховання в ПТУ №6. Не тільки для мене він став взірцем у житті, адже за своє життя чимало досяг. Був заступником голови Закарпатського обласного спортклубу «Гарт», членом Всеукраїнського методичного об’єднання керівників та викладачів фізвиховання, автор наукових статей та Відмінник освіти України.

Колись на цьому місці була площадка-майданчик, але поступово її закинули і вона перетворилася на сміттєзвалище. Наразі територія відновлюється. У мікрорайоні альтернативи цьому спортмайданчику немає, адже крім футбольних полів ніхто нічого не робить.

Після завершення будівництва це буде комплексний спортивно-дитячий майданчик з волейбольно-баскетбольною площадкою, турніками, брусами, універсальним тренажером, рукоходом, оснащений трибунами. Також для маленьких дітей буде дві гойдалки й пісочниця.
Після завершення спорудження цього спортмайданчику ми не зупинимось і продовжимо наш проект з розвитку спорту в рідному місті».

Урочисте відкриття майданчику відбудеться у суботу, 11 жовтня, о 12.00 за адресою: вул. Українська,18 (зі сторони
Антонівської). Запрошуються дорослі з дітьми, а також представники усіх ЗМІ.

admin


За матеріалами Ужгородської федерації єдиноборств

ТЕГИ : спорт

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат