Відтепер можна купувати "Балтику 7" у 5-літровій упаковці (ФОТО)

03.10.2014 13:29 СОЦІО

Починаючи з кінця вересня, українські споживачі можуть придбати пиво «Балтика 7» в абсолютно новій упаковці - металевій діжці об'ємом 5 літрів.

Пиво «Балтика» - це міжнародний бренд, який завоював популярність в 75 країнах світу на 5 континентах. Сьогодні «Балтика» - лідер сегменту преміального пива. З року в рік бренд радує своїх шанувальників різними новинками. Цього разу «Сімка» запропонувала ринку абсолютно новий формат упаковки - 5-ти літрову металеву діжку. Вона ідеально зберігає смак улюбленого пива і дозволяє насолоджуватися ним ще довше.

«Балтика 7» в новому, по-справжньому великому форматі, випускається на Київському заводі компанії Carlsberg Ukraine. Перший налив пива в нову упаковку відбувся в середині вересня, а з'явився готовий продукт на полицях магазинів вже під кінець місяця. «Сімка» в упаковці об'ємом 5 літрів доступна у продажу в великих роздрібних мережах по всій території України. Орієнтовна вартість продукту в новому форматі становить 143 грн.

Нагадаємо, «Балтика №7 Експортне» - світле пиво, що виготовлене з відбірного солоду та хмелю, вирізняється м'яким смаком і насиченим ароматом. Вміст алкоголю в «Сімці» - 5,4%, а щільність - 12%.

Андрій Отрощенко, віце-президент з маркетингу компанії Carlsberg Ukraine: «Балтика» продовжує радувати споживачів різноманітністю форматів. Ми сподіваємося, що «Балтика 7» у новій упаковці стане вдалим рішенням для великих компаній, а також хорошим подарунком для справжніх любителів пива».

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат