Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 19.09.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні п’ятниця, 19 вересня. Нехай ваш ранок буде в міру прохолодним і водночас достатньо гарячим завдяки горнятку улюбленої кави. Не відмовляйте собі у порції ароматної насолоди, адже заряд бадьорості наприкінці тижня дуже потрібний. Вдалих вам рішень, швидкого виконання важливих справ і загалом вдалої п’ятниці!

Цитата дня: Коли чогось відчайдушно хочеться, коли починаєш сподіватися, що твоє бажання збудеться, найголовніше - впоратися з власним невір'ям, з думкою, що надія занадто гарна, щоб бути правдою. Адже скільки вже разів обманювала.

© Клайв Стейплз Льюїс "Хроніки Нарнії"

19 вересня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вранці в гірських долинах подекуди слабкий туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 6-11°, вдень 20-25°, в горах місцями вночі до 3°, вдень 13-18° тепла.
Автошляхи: Без опадів. Вранці в гірських долинах подекуди слабкий туман. Видимість добра, в тумані 500-900 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 9-11°, вдень 23-25° тепла.

ІМЕНИНИ 19 вересня - Архип, Кирило, Кирило, Макар, Михайло, Іван


Цей день в історії

1478 — Леонардо да Вінчі завершив роботу над картиною «Мона Ліза»
1559 — біля берегів Флориди затонули п'ять іспанських кораблів, біля 600 людей загинули
1648 — в Квебеці Жаком Бойдоном (Jaceques Boisdon) відкрита перша в Канаді таверна
1654 — в Квебеці зареєстровано перший в Канаді шлюб (11-літня М. Седільо (Marguerite Sedillot) вийшла заміж за Ж. Обушо (Jean Aubucho))


Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї

Філармонія
До 1 жовтня — Міжнародний молодіжний фестиваль органної музики.
21 вересня — концерт Катерини Шапран (орган, Україна — Словаччина). У програмі твори Й. С. Баха, М. Регера, О. Махи, Г. Мушеля, К. Шапран.   Поч. 17.00.

Ужгород, пл. Театральна
Щонеділі — відкриті екскурсії Ужгородом. Поч. о 14.00.

Виноградів, пасаж між вул. Шевченка та вул. Миру
Щосуботи — ярмарок хендмейду «Виноградівські пацьорки». Поч. о 9.00.

Ужгород, Облмуздрамтеатр
20 вересня — міжнародний економічний форум «Експорт у ЄС».
21 вересня — модерн-балет «Кармен». Поч. о 19.00.

Бавка
21 вересня — вистава «Колобок». Поч. об 11.00 та 13.00.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 24 вересня   — “7-й гном”. Поч. о 10.10, 14.10. “Небеса реальні”. Поч. о 16.00, 22.00.   “Той, що біжить лабіринтом”. Поч. о 12.00, 18.00, 20.00.

«Доміон»
До 24 вересня — «7-й гном, ЗD». Поч. о 10.00, 11.30. «Той, що біжить лабіринтом». Поч. о 13.00, 16.50, 20.40. “Небеса реальні”. Поч. о 15.00, 20.40. «Париж. Місто мертвих». Поч. о 22.40.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 24 вересня — «Вартові галактики, ЗD». Поч. о 10.00. «Сигнал». Поч. о 10.30, 20.30. «7-й гном, ЗD». Поч. о 12.00. “Інструкції не додаються”. Поч. о 12.10, 18.45. “Той, що біжить лабіринтом”. Поч. о 13.40, 15.50, 19.45. «Аеротачки,   ЗD». Поч. о 14.00. “Врятувати Землю,   ЗD». Поч. о 15.30. “Самотній за контрактом”. Поч. о 17.00. “Корпоратив”. Поч. о 18.00.
“Одержимсть Майкла Кінга». Поч. о 21.50. «Варшавська битва 1920, ЗD». Поч. о 22.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Івана Кліси (пастель, живопис).

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Олександра Войтовича «Summer
Time».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Владислава Ганзела.
16 вересня—1 жовтня — відкриття персональної виставки художниці Наталії Сіми “Зачудування світом”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка «Літопис рідного краю» (твори Ф. М. Бабинця, В. М. Асталоша, І. М. Палаташа з фондової колекції Закарпатського музею народної архітектури та побуту — живопис, різьба по дереву.
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
До 6 жовтня — персональна виставка Ласло Гайду   і вихованців його авторської школи (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Експозиція “Закарпаття в первісні часи» (кам’яний вік).
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція відділу природи.
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. із фондової колекції музею.
Експозиція «Закарпаття між двома світовими війнами».
Експозиція «Карпатська Україна».
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина.
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон XVIII — початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
До 100-річчя початку Першої світової війни (1914—1918) — «Перша світова війна в поштових листівках» (на базі фондової колекції музею).
Виставка «Євро-Фото-Арт» (Румунія).
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні на першому місці має бути власне здоров'я. Із найголовніших питань найважливішими та "найприбутковішими" виявляться подружні стосунки. Минулі заслуги, авторитет або старі напрацювання дозволять розпочати доволі перспективну справу, в якій може бути задіяна й твоя сім'я. Але якщо тобі захочеться відкинути все вбік, відпочити й розслабитися, то це краще робити на самоті, в якому-небудь тихомусй затишному місці.
Телець Сьогодні все буде просто чудово, крім одного - грошей. Як би сильно тобі не хотілося що-небудь купити, як би наполегливо не просили в борг - не дозволяй собі цього. У сімейному житті й любовних стосунках можливі дрібні суперечки й непорозуміння, але, зрештою, все закінчиться добре. Подія дня - перемога на робочому місці.
Близнюки Винятково вдалий і гармонійний день! Усі сфери твого життя перебувають під позитивним впливом зірок і планет. Образно кажучи, зараз перед тобою не встоїть жодна стіна й жодна перешкода. Ввечері надійде цікава пропозиція від якої ти просто не зможеш відмовитися!
Рак. Цей день може виявитися для тебе винятково вдалим, але тільки за однієї умови. Усе найважливіше, й особливо те, що стосується роботи (робочого місця) треба зберігати в абсолютній таємниці. Ввечері ти нарешті отримаєш відповідь на довгоочікуване питання, і це прояснить якусь ситуацію, через яку ти переживала останнім часом.
Лев   Хороший день для всього професійного. Ти можеш отримати важливу інформацію, або ж, раптом приголомшити всіх тим, який ти чудовий працівник, фахівець і розумниця! Для вирішення поточних питань час підходящий. Вечір варто провести в спокійній, романтичній атмосфері.
Діва. Цей день, надзвичайно сприятливий для всього грандіозного, масштабного і значного. Якщо у тебе, де-небудь в закутку, стоїть готовий до спуску на воду «Титанік», то роби це сьогодні - точно вже не потоне! Єдине попередження - за свій успіх і вигоду тобі доведеться досить-таки серйозно «повоювати» зі своїми конкурентами, опонентами, і явними ворогами.
Терези Вдалий час для складання стратегічних планів і довгострокових прогнозів. Але для цього, тобі напевно знадобиться нова інформація, і, чим більше її буде - тим краще. Частіше спілкуйся зі своїм оточенням, бувай серед великих скупчень народу і т.д. Дуже вдалою та інформативною може виявитися поїздка, кудись на пікнік з метою вирішення ділових питань. Ввечері може надійти цікава пропозиція від старого знайомого.
Скорпіон Сьогодні гарні ідеї, будуть просто битися між собою за те, щоб зайняти місце в твоїй голові. І тебе в цей день можна буде без перебільшення назвати: «генератором ідей і пропозицій». Не відмовляй себе відсутністю можливостей, недоліком грошей, або віком. В цілому, всі обставини цьго дня складатимуться сприятливо. Найбільш вдалим буде все те, що відноситься до сфери особистого життя.
Стрілець Сьогодні тобі варто перетворитися на своєрідного «впертого Фому», який, не слухаючи нікого, і, не вірячи нікому, все робить по-своєму. Бери управління поточними справами виключно в свої руки, і під свій особистий контроль. Не звертай жодної уваги на претензії, чи обурення оточуючих - лише в цьому випадку, ти отримаєш від життя саме те, що тобі потрібно.
Козеріг Сьогодні намагайся вирішити якісь дуже старі справи, або те, що вже пару раз відкладала на потім. В іншому випадку, все незавершене може, немов цегла з даху, в самий невідповідний момент звалитися тобі на голову.
Водолій. Сьогодні, чим більше ти будеш «лавіювати» в різних ситуаціях, і затягувати всі питання, наскільки це, можливо, тим успішнішим виявиться стан твоїх справ. Девіз сьогоднішнього дня: «Поспішай повільно!». Будь-яка квапливість може зруйнувати багато чого з того, що вже існує, і ще тільки буде існувати.
Риби Сьогодні тривають негативні тенденції, пов'язані зі станом власних емоцій. В цілому, в твоєму житті зараз все виглядає навіть трохи краще ніж «добре». Але, через власну дратівливість, агресивність, і дурні амбіції, ти можеш сама зруйнувати все те хороше, що чекає тебе попереду. В першу чергу можуть постраждати такі сфери твого життя, як особисті і дружні відносини.



Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Чого немає в жіночій сумці?
- Чого-чого ... місця в ній немає!


Дружина - чоловікові:
- Чому твої шкарпетки розкидані по всій квартирі?
- Це нова акція - збери десять пар, та отримай гроші на туш!



Жіноче «Я буду готова через 15 хвилин!»
Рівносильне чоловічому «Я буду вдома через 15 хвилин!».

Rionews

ТЕГИ : Ранкова кава

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат