Carlsberg Ukraine отримав 12 нагород на Міжнародному конкурсі пива

admin 10.09.2014 14:06 СОЦІО

Сім брендів пивоварної компанії Carlsberg Ukraine отримали 12 нагород на XVII Міжнародному конкурсі пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод. Засідання дегустаційної комісії конкурсу проходило за участю визнаних міжнародних експертів. Оголошення результатів та нагородження переможців відбулося 5 вересня в рамках щорічного форуму «Свято пива - 2014».

Конкурсна оцінка зразків продукції провідних виробників пива, слабоалкогольних та безалкогольних напоїв проводилась дегустаційною комісією в форматі сліпої дегустації. Крім експертів галузевої організації «Укрпиво» у визначенні переможців взяли участь дегустатори міжнародного рівня з Чехії, Литви, Білорусі та Молдови.

Журі конкурсу високо оцінило продукцію Carlsberg Ukraine - компанії були присуджені перемоги одразу в декількох номінаціях. Так, гран-прі конкурсу за найвищу якість отримали відразу три новинки цього року: «Балтика Розливне Нефільтроване», спеціальне пиво «Славутич ICE Mix Маргарита» і напівтемне «Львівське Robert Doms Віденський».

Золотими медалями за високу якість продукції були відзначені ТМ «Славутич» (дві медалі), «Жигулівське Запорізького Розливу», «Львівське» (сорту «Львівське 1715» та «Львівське Robert Doms Богемский»), а також «Квас Тарас». Срібні медалі отримали безалкогольне пиво «Балтика №0» і сидр Somersby. Окремо почесний кубок за кращий дизайн зовнішнього оформлення упаковки отримали сорти пива «Львівське Robert Doms Віденський» та «Львівське Robert Doms богемського»

Галина Коренькова, Голова журі дегустаційного конкурсу, Генеральний директор ПрАТ «​​Укрпиво»: «Найвищі нагороди, які отримали бренди компанії Carlsberg Ukraine, свідчать про те, що міжнародне журі, до складу якого входили визнані експерти, високо оцінило якість продукції компанії. Як голова журі конкурсу висловлюю подяку колективу компанії Carlsberg Ukraine за наполегливу працю і прагнення дивувати споживачів новими продуктами ».

Олексій Олійничук, Національний головний пивовар компанії Carlsberg Ukraine: «Нам дуже приємно, що експертне журі міжнародного рівня знову високо оцінило продукцію нашої компанії. Адже саме якість випущених напоїв є одним з головних пріоритетів для Carlsberg Ukraine. На підприємстві постійно удосконалюється технологія пивоваріння, а якість продукції приводиться у відповідність з найвищими світовими стандартами »

***

для довідки

Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї з провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. В Carlsberg Group працюють більше 40 000 чоловік, а продукція Групи продається на більш ніж 150 ринках світу. За підсумками 2013 Carlsberg Group продала більш 138 мільйонів гектолітрів пива. Додаткова інформація на сайті www.carlsberggroup.com

До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в м.Запоріжжя, м.Київ та м.Львів. У компанії працює більше 1700 чоловік. В портфель Carlsberg в Україні входить пиво, алкогольні та безалкогольні напої наступних торгових марок: «Львівське», «Балтика», Carlsberg, Tuborg, «Арсенал», «Славутич», «Жигулівське Запорізького Розливу», Holsten, «Хмільне», «Квас Тарас », Somersby, Guinness, Kilkenny, Harp, Warsteiner, Grimbergen. Carlsberg Ukraine входить в список платників податків країни і є найбільшим датським інвестором в Україні.

За даними Nielsen *, за підсумками першого кварталу 2014 Carlsberg Ukraine займає позицію №2 на ринку пива України з часткою 27,52%, на ринку квасу частка компанії складає 29,3% в натуральному вираженні. Додаткова інформація на сайті www.carlsbergukraine.com Читайте новини компанії на офіційній сторінці у facebook www.facebook.com/CarlsbergUkraine

* Nielsen Holdings N.V. (NYSE: NLSN) - провідний світовий постачальник аналітичних даних про споживчу поведінку і купівельних звичках. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті www.nielsen.com.

admin

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат