Львівська пивоварня підтвердила підтвердила відповідність серії стандартів

admin 09.09.2014 12:33 СОЦІО

19-20 серпня 2014 року на Львівській пивоварні, яка входить до складу компанії Carlsberg Ukraine, було проведено сертифікаційний аудит. За підсумками перевірки підприємство підтвердило свою ефективність і відповідність високим стандартам охорони праці та промислової безпеки.

Львівська пивоварня – найстаріше пивоварне підприємство України із 300-річною історією – успішно пройшла сертифікаційний аудит системи менеджменту охорони праці та промислової безпеки на відповідність стандарту OHSAS 18001:2007. Вимоги стандарту було вдало інтегровано в систему менеджменту підприємства для забезпечення стабільності, якості, безпеки та екологічності виробництва високоякісних марок пива й безалкогольних напоїв.

OHSAS 18000 – це серія стандартів, що містять вимоги та керівні вказівки до розробки та впровадження систем менеджменту промислової безпеки та охорони праці, застосування яких дає можливість організації управляти ризиками в системі менеджменту й підвищувати ефективність її функціонування. OHSAS – абревіатура від англійської «Occupational Health and Safety Management Systems» – «Система управління гігієною та охороною праці». Стандарт OHSAS 18001:2007 розроблено за підтримки національних органів із стандартизації Великобританії, Японії, Ірландії та низки інших країн. Система створювалася з урахуванням вимог OHSAS 18001, ILO/OSH 2001 (Guidelines on occupational Safety and Health Management Systems), розроблених Міжнародною Організацією Праці (ILO - International Labour Organization), та національного законодавства України.

Експерти аудиторської компанії TMS (офіційне представництво концерну TÜV SÜD, світового лідера інспекційних, експертних та сертифікаційних послуг на території України) відмітили, що на підприємстві на всіх етапах виробництва ефективно застосовуються сучасні методи та засоби менеджменту охорони праці. Аудитори відзначили високу кваліфікацію співробітників, дисципліну й культуру виробництва, комплексні програми розвитку персоналу та ефективний лабораторний контроль на всіх етапах виробництва.

Олександр Руднєв, Директор з операційної логістики та клієнтського сервісу й виконуючий обов'язки директора з виробництва Carlsberg Ukraine: «З року в рік на всіх підприємствах компанії Carlsberg Ukraine впроваджуються нові проекти та програми, що дозволяють покращити не лише якість випущених продуктів, але і якість умов праці. Львівська пивоварня, яка в жовтні 2015 року відзначає 300-річний ювілей, пройшовши непростий шлях впровадження та адаптації міжнародних вимог, підтвердила відповідність високому рівню стандартів системи менеджменту промислової безпеки. Наступного року ми плануємо поширити успішний досвід й на інші заводи нашої компанії».

***

Для довідки:

Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї з провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. У Carlsberg Group працює понад 40 000 людей, а продукція Групи продається на більш ніж 150 ринках світу. За підсумками 2013 Carlsberg Group продала понад 138 мільйонів гектолітрів пива. Додаткова інформація на сайті www.carlsberggroup.com

До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в м.Запоріжжя, м.Київ та м.Львів. У компанії працює понад 1700 людей. У портфель Carlsberg в Україні входить пиво, алкогольні та безалкогольні напої наступних торгових марок: «Львівське», «Балтика», Carlsberg, Tuborg, «Арсенал», «Славутич», «Жигулівське Запорізького Розливу», Holsten, «Хмільне», «Квас Тарас », Somersby, Guinness, Kilkenny, Harp, Warsteiner, Grimbergen. Carlsberg Ukraine входить до списку крупних платників податків країни і є найбільшим датським інвестором в Україні.

За даними Nielsen*, за підсумками 2013 року Carlsberg Ukraine займає позицію №2 на ринку пива України з часткою 27,9%, на ринку квасу частка компанії складає 28% у натуральному виразі. Детальна інформація: www.carlsbergukraine.com Читайте новини компанії на офіційній сторінці у facebook www.facebook.com/CarlsbergUkraine

* Nielsen Holdings N.V. (NYSE: NLSN) - провідний світовий постачальник аналітичних даних про споживчу поведінку і купівельні звички. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті www.nielsen.com.

За додатковою інформацією просимо звертатися:

Олександр Шевельов

Noblet Media CIS

+38 044 201-01-95

+38 066 219-33-41 a.shevelyov@nobletmedia.com

admin

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат