В Україні випустили платіжну картку у польських злотих

admin 08.09.2014 10:06 СОЦІО

З вересня «Кредобанк» вперше в Україні розпочав емісію платіжних карт у польських злотих для фізичних осіб.

Пропозиція включає швидке відкриття картки, найнижчий тариф за видачу готівки у банкоматах PKO Bank Polski на території Польщі та можливість пільгових і швидких переказів на картку з Польщі.

При відкритті рахунку в рамках пропозиції клієнт безкоштовно отримує платіжну карту MasterCard Debit Unembossed Instant, якою можна користуватися вже за кілька хвилин після видачі. Тариф за видачу готівки в банкоматах PKO Bank Polski в Польщі складає 2,5 злотих за операцію незалежно від суми. Вартість відкриття рахунку складає 10 гривень і не стягується у разі відкриття картки вищого класу в рамках діючих пакетних пропозицій для фізичних осіб. На рахунок у злотих можна переказувати кошти з Польщі за зниженим тарифом – при відправленні переказу у відділеннях банку PKO Bank Polski S.A. його вартість складатиме від 10 злотих. Усі клієнти, що скористаються пропозицією, мають змогу підключити систему Інтернет-банкінгу «КредоДайрект» та користуватись SMS-інформуванням про рух коштів на рахунку, а також замовити за зниженою вартістю медичне страхування подорожуючих за кордон та страхування ризиків неотримання візи.          
   
«Банківська картка в польських злотих, яку «Кредобанк» випускає першим в Україні, є зручним, безпечним та доступним засобом розрахунків і для клієнтів, що вперше збираються у поїздку до Польщі, і для тих, хто вже має тісні зв’язки з цією країною, говорить директор департаменту роздрібних клієнтів ПАТ «Кредобанк» Орися Юзвишин. – Цією карткою ми відкриваємо для наших клієнтів мережу найбільшого банку Польщі та стратегічного інвестора «Кредобанку» – PKO Bank Polski, у якій можна як робити швидкі й недорогі перекази в Україну, так і доступно отримувати кошти в Польщі. Сподіваємось, що наш новий продукт особливо стане в пригоді українським студентам, що все більше вступають до польських навчальних закладів та потребують батьківської підтримки».

admin


За матеріалами Департаменту організації Банку, стратегії і PR ПАТ «КРЕДОБАНК»

ТЕГИ : КредобанкPKO Bank PolskiУкраїна

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат