Батьки двох ужгородських школярів відповідатимуть за те, що їхні діти гуляли містом після 22.00

admin 03.09.2014 12:09 КРИМІНАЛ

У перший день нового навчального року міліціонери обласного центру спільно з представниками Ужгородської міської ради та журналістами провели профілактичний рейд.

1 вересня міліціонери обрали не випадково, адже саме в цей день школярі зустрічаються зі своїми друзями і діляться враженнями про проведені літні канікули.

– Наше основне завдання – зробити усе можливе, щоб алкоголь, тютюн, пиво, слабоалкогольні напої не потрапили до рук дитини, - зазначив начальник Ужгородського міськвідділу міліції Євген Калитич. – Наш святий обов’язок прилучити підростаюче покоління до здорового способу життя, сформувати у них потребу в здоровій життєдіяльності. Діти – наша радість і наше майбутнє, а здорові діти – здорова нація та міцна держава.

Майже чотирьохгодинний рейд дав свої результати. За невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей, ужгородські міліціонери склали чотири адміністративні протоколи - два з них відносно батьків 14 й 15-річних хлопчаків, які перебували в місті після 22.00 години без супроводу дорослих, та два протоколи відносно батьків неповнолітніх, які знаходилися біля одного з розважальних закладів міста в стані алкогольного сп'яніння.

Окрім того, міліціонери провели ще й роз’яснювальну роботу зі значною кількістю дівчат та юнаків про шкідливий вплив алкоголю й тютюну на їхній організм, а з їх батьками – бесіди про недопущення неналежного контролю за неповнолітніми дітьми у вечірній та нічний час.

Ужгородські міліціонери просять підприємців неухильно дотримуватися чинного законодавства, не продавати пиво, алкогольні, слабоалкогольні напої та тютюнові вироби дітям, адже кожен з нас відповідає за майбутнє покоління. Мешканців міста просять у випадку встановлення фактів продажу в торговельних закладах неповнолітнім алкогольних напоїв, пива та тютюнових виробів, дзвонити за тел.102.

admin


За матеріалами Діани ДОРОГІЙ, Ужгородського МВ УМВС

ТЕГИ : алкогольшколаУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат