Що робити, якщо вимкнуть Інтернет

admin 20.02.2014 15:30 ПОДІЇ

Як можна отримати доступ до Інтернету у разі введення цензури

Привіт, Україно!

Трохи ІТ-підтримки від далекої Данії. Нижче я ознайомлю вас із інструментамі , які можуть допомогти у доступі до Інтернету у разі часткового блокування або цензури. Вони були винайдені у Китаї, але якщо Янукович коїть щось подібне, немає ніяких причин, чому б їм також саме добре не спрацювати в Україні, - повідомляє сайт euromaidanpr.wordpress.com

Я наполягаю на тому, щоб ви встановили їх СЬОГОДНІ, бо після того, як блок увімкнеться, їх буде набагато складніще отримати.

1 . Freegate
Мій перший вибір це Freegate, оскільки додаток є безкоштовним та не містить реклами.

Завантажте Freegate ось звідси http://www.dit-inc.us/freegate
Встановіть його та дозволтье програмі повний доступ через Windows Firewall.
Відкриється вікно браузера Internet Explorer. Це вікно буде мати зв’язок проксі, тож віртуально це означає що ваше піключення буде йти пона межами України.
Щасливого використання!

2. HotspotShield
Hotspotshield не є повністю безкоштовним, оскільки він містить рекламу та «елітну версію”, але мені здається, що він більш просунутий і також підтримує Firefox.

Перейдіть на сайт і натисніть «free download»http://www.hotspotshield.com/
Встановіть програму і натисніть «так» для всіх попередженнь про безпеку.
Дозвольте додатку закрити браузер. Після перезапуску ви вже почнете використовувати зв’язок проксі.
Обидва додатку значно уповільнюють швидкість підключення, адже ваш інтернет повинен пройти через стороннього сервера, проксі-сервера. Завдяки цьому буде складніше вас відстежити, але це робить використання Skype та Youtube менш приємним. Зв’язок буде достатньо швидким для того, щоб читати новини, електронну пошту, писати повідомлення та використовувати Facebook.
Однак, якщо у вас не буде ніяких проблем, ви можете також вимкнути ці програми. У Freegate це просте вимкнення, а в HotspotShield це називається пауза, але ви можете вибрати опцію запинення на невизначений час.
Удачі, і я прагну демократії для України з вами разом!

Також, по інтернету ходить така інструкція:

На случай, если захотят перекрыть интернет
Решил написать инструкцию, как заходить на любые интернет ресурсы, даже если их начнут блокировать интернет-провайдеры

Установите Google Chrome (http://www.google.com.ua/intl/ru/chrome/browser/)

2. Установите ZenMate плагин (https://chrome.google.com/…/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfom…)

Включить в браузере работу данного плагина

Дело сделано!

Варіант із Оперою:

Как попасть на заблокированный сайт. Есть очень много способов, но я опишу сравнительно простой для неспецов. Есть такой браузер “опера”. http://www.opera.com/ru

Качаете и устанавливаете. В нем есть функция “Opera Turbo”. Включаете её и ходите куда хотите. Для справки без технических подробностей работает это так – данные приходят сначала на сайт оперы, а с него – вам. То есть, для блокирующих программ это будет выглядить, как будто вы лазите по сайту оперы, а на самом деле это будут заблокированные сайты.
Кстати, опера есть для всех видов мобильных телефонов тоже.

І на випадок повного відключення усього, навіть такі ідеї є:

“Друзья. Возникла идея на счет блокировки инета, мобильных и ТВ. Для передачи инфы между собой у нас есть Wi-Fi. Точнее, одна строка с названием сети. Мы ее можем менять и транслировать в радиусе 100-300 метров. Подхватывая этот “флеш-моб”, за пару часов вполне возможно покрыть информацией город. Такой информации достаточно, чтоб написать важную информацию. Зачастую, надо заходить по адресу в браузере (опера, файрфокс, эксполрер etc) 192.168.1.1 или 192.168.0.1. Заходите в раздел настройки, настройки беспроводной сети (wireless или WLAN). Смотрите на пункт “SSID” или название вашей сети – и меняете на нужное сообщение. Если поддерживаете такую коммуникацию – репост. Будьте готовы к худшему, но, надеемся, что его не будет.”



А ще є такий варіант:

Вниманию всех пользователей FACEBOOK! Поступила информация о блокировке DNS фейсбука провайдерами Киева и страны. Из доступных сейчас мне просматриваются IP-адреса 173.252.110.27 и 31.13.81.128 Все пользователи могут на случай блокировок сайта FACEBOOK найти файлик “C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts” и добавить в него строчки: 173.252.110.27 facebook.com 31.13.81.128www.facebook.com Сохранить и перезагрузить Windows. После перезагрузки спокойно пользуетесь адресом facebook.com до конца революции. После победы можно эти строчки удалить. Если вы не сможете зайти на ФБ с мобилки, откройте в приложении Opera сайт Facebook прямо через ввод IP-адреса: http://31.13.81.128/ Можно прямо сейчас заложить этот адрес в закладки. UPD: Поскольку сейчас у меня на мобилке все работает, проверить сложно, но если не сработает этот IP-адрес, нужно будет подредактировать файлик hosts аналогичным образом. На Android он расположен по адресу /system/etc/hosts (для редактирования требуются права root) Надеюсь, столичные провайдеры не сдадутся и мои советы не пригодятся.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат