РЕПЛІКА: закарпатці мають мобілізуватися тільки після синів місцевої влади

admin 29.07.2014 15:31 ПОДІЇ

Мобілізація після Балог і Петьоки зі своїми синами. Сергій Ратушняк підтримує спротив і бунт закарпатців проти незаконної мобілізації.

Сергій Ратушняк: Жоден мешканець анексованого СРСР - Закарпаття (крім чиновників, депутатів, військових і їх синів) не мають мобілізовуватись.



1). Війна не оголошена,- отже яка мобілізація.

2). Під зброєю 700 000 силовиків. Бітами би повибивали тисячу-другу бандитів. До цього 800 000 у відставці. Т.б. - з досвідом.

Де ця Армія?

3) Жоден чиновник і олігарх з синами ні грішми ні особисто не беруть участь в АТО.

4). В нашому краї місцеву банду януковичів - ОЗУ братів Балог не тільки залишено при владі, а ще й доручено вести до перемоги на виборах партію Порошенко - " Солідарність".
5). Майдан зраджено. Порошенко залишив своїм друзям - злодіям олігархам 50% наступного парламенту мажоритарки "а ля 200 грн".

І на останок. Закарпаття це вузька горловина всієї енергетичної системи Росії і Європи. Саме через нашу територію проходять всі 7-мь (!) продуктопроводів, на яких і тримається бюджет Россії. Один аеропорт і чотири вузькі дороги, що відокремлюють від коттинентальної України, і які блокуються за допомогою бензопил і гранатометів, привезених на мопедами.

Краденим через Гелетея озброєнням військова міць росте тільки у "Барви". І вже тисячі задіяні, з нелегальним полігоном по підготовці. За годину область може диктувати і Путіну і ЄС ціни на газ і транзит. І це боронити НІКОМУ!
Шановні закарпатці, обездолені і безправні зі сходу піднялися проти теранії своїх місцевих князьків Ахметових, Януковичів, Єфремових... Останні і підняли люд, щоб полякати Київ і залишити їм злодійські схеми на десятка мільярдів щорічних надприбутків. Олігархія київська не погодилась. Почалось протистояння, яким не міг не скористатися Кремль. Який вже і не чує дорікань по Криму. Бо вже не до нього. Зараз центральний олігархат, який легалізувався після заколоту через вибори, - посилає дітей і чоловіків обкрадених з несхідної України. Це не Ваша війна. Це олігархічна військова операція. Такий же її і офіційний статус. Ні статусу учасника бойових дій, ні пенсій, ні надбавок, ні пільг, ні доплат. Жодних санкцій проти Росії , її чиновників, корпорацій і партій не введено. Наш край стратегічно є більш привабливим для Росії, Заходу і транснаціональних фінансово-мафіозних угруповань ніж ціла Україна. І його нікому охороняти. Прапори малярські, Румунські, Словацькі тощо рясно майорять на будівлях і держустановах краю, а люба згадка про русинство піддається нищівним образам, нападкам, погрозами і застереженнями. З 7-и млн мешканців Донбасу, можуть воювати мільйон чоловіків, а їх чогось не видно. Натомість женуть наших дітей і братів.
Вимагаємо від президента ратифікації закарпатського референдуму 1991року і люстрації банди братів Балог в Закарпатті. Мобілізація тільки після введення військового стану і очолювані батальйонів високопосадовцями і нардепами зі своїми синами. Закарпатський батальйон мають очолювати місцеві "ахмето-януки" - Балоги і Петьовки зі своїми синами.

admin


За матеріалами Clipnews.info

ТЕГИ : ЗакарпаттявійнаАТОвіктор балогасергій ратушняк

Коментарі :


31.07.2014 15:35 Анна

ПІДТРИМУЮ!!!!!


29.07.2014 16:19 марія

істинна правда. молодець в точку. ко знає кілько в області міліції, кгб, налогової, прокурорів, професіонали по зброї. (точно що пару тисяч) ну і нашто тоді других задіювати?


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат