Доброго ранку, любі читачі! (ФОТО)

admin, фото Е. Гурницької 28.07.2014 08:24 ПОДІЇ

28 липня на календарі! Ви вже зробили ранкову гімнастику, прийняли контрастний душ, з’їли поживний сніданок? Тоді час кавувати, читати “Доброго ранку” на сайті РІО і планувати ділові й просто приємні справи на сьогодні. Бадьорості вам і натхнення! :)

Мотиваційний афоризм дня: “Якщо в людини з’являється можливість вести незвичайне життя, вона не має права від нього відмовитися". Жак-Ів Кусто. ©

Сьогодні можете йти без парасольки, але якщо маєте плани на вечір, то хай вона буде серед ваших речей.
Хмарна погода протримається в Ужгороді увесь день. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дощ із грозою. Вранці температура коливатиметься від +20° до +24°, в обідню пору —   від +29° до +31°, ввечері знижуватиметься від +26° до +23°.


Сьогодні радо вітаємо з іменинами всіх, кого звуть Володимиром і Василем.


Якими подіями запам’ятала цей день історія?

1586 — із Америки англійський дослідник Томас Герріот вперше завіз до Європи картоплю.
1765 — в Петербурзі видається Указ про лiквідацiю полкового устрою на Слобожанщині.
1794 — страчені 22 діячі Великої Французької революції, зокрема Максиміліан Робесп'єр.
1821 — у Перу проголошено незалежність від Іспанії.
1834 — відкриття Київського університету.
1858 — відбитки пальців вперше використані для ідентифікації.
1914 — Австро-Угорщина оголосила війну Сербії.
1944 — від німців звільнені міста Брест (Франція) і Брест (СРСР).
1986 — радянський лідер Михайло Горбачов оголосив про початок виводу військ з Афганістану.
2000 — вперше відзначався день системного адміністратора.


Пропонуємо вам якісно провести понеділок, не дати роботі й побуту цілком поглинути себе. Будьте в курсі івентів в Ужгороді та області, читайте рубрику Афіша на нашому сайті (біля логотипу РІО).

«Галерея Ілько»
Виставка творів заслуженого художника України Івана Ілька.
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея “Ужгород”
Виставка Тетяни Левляс (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мукачево, картинна галерея, пл. Федорова 5
До 15 серпня — персональна виставка Андріанни та Андрія Антонієвих.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка робіт Лідії Астахової.
Кафе-музей “Снек” (вул. Ольбрахта)
Виставка   члена Закарпатської організації Спілки художників України Петра Шолтеса.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Кінотеатр «Доміон»
До 30 липня — «Легенди Країни Оз: Повернення у Смарагдове місто, 3D”. Поч. о 10.00. "Геркулес, 3D”. Поч. об 11.40, 16.00, 20.20. «Світанок Планети мавп,   3D”. Поч. о 13.40, 18.00, 22.20.


Також можете поглянути, що сьогодні обіцяють зірки :)

ОВЕН.
У першій половині дня намагайтеся не втручатися в розбіжності між колегами. Вам варто звернути увагу на плани свого керівника. Пам'ятайте, що просування по службових сходах залежить від вас. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з партнерами. Потрібно відразу з'ясовувати фінансові питання, щоб не виникало непорозумінь.

ТЕЛЕЦЬ.
Сьогодні вам варто подбати про своє здоров'я та красу. Похід до косметолога і омолоджуючі процедури будуть досить ефективними і корисними. У другій половині дня вам варто звернути увагу на душевний стан своєї половини. Спробуйте допомогти їй розібратися в переживаннях і позбутися страхів. Увечері вам найкраще почитати книгу або просто розслабитися.

БЛИЗНЮКИ.
Цей день ефективний для спілкування з друзями і галасливих розважальних заходів. Активні ігри на природі допоможуть підняти настрій і отримати яскраві враження. У другій половині дня вам варто поговорити з родичами, щоб дізнатися сімейні таємниці. Не варто приймати близько до серця грубі слова, інакше впадете у відчай. Увечері вас здивує романтичний сюрприз, який приготувала половина.

РАК.
Цей день варто присвятити вирішенню сімейних питань. Сходіть в торговий центр, щоб зробити необхідні покупки. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з подругою. Не варто ображатися на правду і критику на свою адресу. Увечері вам варто відволіктися від суєти і усамітнитися в приємному відокремленому місці, щоб обміркувати свої вчинки.

ЛЕВ.
У першій половині дня вам варто подбати про наведення порядку вдома. Позбудьтеся тих речей, які ви не використовуєте в господарстві. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у вирішенні фінансових питань. Прислухайтеся до порад своєї коханої людини, щоб не було проблем. Увечері старайтеся уникати людей, які вас дратують і стомлюють своїм спілкуванням.

ДІВА.
У першій половині дня вам варто приділити увагу вирішенню питань, пов'язаних з родичами. Не варто позичати гроші, краще виявіть посильну допомогу. У другій половині дня спробуйте прогулятися по парку, щоб відновити сили. Контакт з природою дозволить зняти напругу і позбавитися від негативу. Увечері вам варто подбати про свою красу і зробити косметичні процедури.

ТЕРЕЗИ.
Сьогодні спробуйте добре виспатися і розслабитися. Присвятіть цей день творчим захопленням і своєму хобі. У другій половині дня вам потрібно поговорити з коханою людиною відверто, щоб з'ясувати причину її невдоволення. Не варто робити необдуманих кроків і конфліктувати. Увечері порада близької людини допоможе зберегти мир в сім'ї і гармонію в особистих відносинах.

СКОРПІОН.
У першій половині дня вас чекає приємна зустріч зі старим другом. Намагайтеся не втручатися в суперечки і конфлікти своїх родичів. У другій половині дня сприятливий час для візиту до перукаря. Вам варто кардинально змінити свій стиль та зачіску. Увечері утримайся від вживання міцного алкоголю і не змішуйте коктейлі.

СТРІЛЕЦЬ.
У першій половині дня ви зможете навести лад, завдяки допомозі коханої людини. Намагайтеся не акцентувати увагу на дрібних побутових подразниках. У другій половині дня вам варто подбати про приготування смачної страви. Ваша половина потребує похвали і уваги, тому робіть їй частіше компліменти. Увечері вам варто відпочити перед телевізором і подивитися веселий фільм.

КОЗЕРІГ.
У першій половині дня вам потрібно приділити час вирішенню питань, пов'язаних з фінансами. Великі придбання краще обговорювати з половиною, аби не виникло непорозумінь. У другій половині дня вам не варто звертати уваги на дратівливість і поганий настрій любої серцю людини. Увечері побудьте на самоті, щоб відпочити від метушні і неспокійних думок.

ВОДОЛІЙ.
Сьогодні вам варто відмовитися від вживання жирної і важкої їжі. Організм може дати збій, і загостряться хронічні захворювання. У другій половині дня вам потрібно відмовитися від участі в галасливих заходах. Приділіть час своєму здоров'ю і відновленню організму. Увечері родичі можуть спантеличити вас клопотами, що призведе до фінансових розтрат.

РИБИ.
У першій половині дня спробуйте уникнути важких фізичних навантажень. Розташування планет сприятиме травматизму, будьте обережнішими. У другій половині дня не варто сідати за кермо, прогуляйтеся пішки. Вам потрібно відновити енергетичний потенціал за допомогою практик. Увечері намагайтеся відмовитися від спілкування з людьми, які вороже до вас ставляться.


А ще — усміхніться! :)

Мальчик бросил монетку в фонтан, чтобы вернуться.
И вернулся, потому что не хватило денег на маршрутку.

admin, фото Е. Гурницької

ТЕГИ : Доброго ранкукаваУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат