ANNIEBRI поєднає фортепіано і акустику на концерті в Ужгороді (АФІША, ВІДЕО)

admin 19.06.2014 09:34 ДОЗВІЛЛЯ

21 червня, о 20.00, у “Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться фортепіанно-акустичний виступ від ANNIEBRI.

Подвійний концерт від Anniebri, перша частина якого пройде в Галереї ІЛЬКО, в рамках фортепіанно акустичного виступу, друга частина, як електронний проєкт Bryozone,стиль (Flexi House) на терасі бару Олівє, пл.Петефі, початок 20.00.

Квиток на дві події, коштуватиме 50 грн, окремо в Галерею ІЛЬКО - 40грн; Олів'є - 30 грн.

ANNIEBRI — це проект, за яким стоїть дівчина з Одеси — Анна Брижатая. Вона з тих, чий голос з першої миті знаходить відгук душі, причаровує та огортає теплом. Ії пісні пронизано ніжністю та почуттям казки, в той самий час сповнені невимовною силою та рішучістю. Ліричність, простота та глибина її образів, та краса її музики заслуговує на повагу та захоплення.

Досить аскетичний формат виконання, — фокал та фортепіано, — на ділі виливається в стрімкий потік, сповнений енергії та емоцій. Стилістику пісень та інструментальних композицій ANNIEBRI складно вмістити до певного формату або музичного напрямку. Комусь почуються близькі до серця резонуюці акорди «психо-фолку», комусь — романтичні мелодії француського шансону, а хтось почує ломану структуру та драматичність «неокласики».

Bryozone -відтворюючи хаос і кислотність думок, електронна музика розсіює їх в гармонію. Її суворий біт і багатошарові голосові семпли пілінгують серцебиття. В неочікуваному проєкті від Анни Брижатої, сплітаються всеможливі звучання і ритмічности. Цей синтез абстрагує нас від реальности й породжує нові сенси. (Київ).

Вхід: 40 грн.

admin


За матеріалами організаторів

ТЕГИ : музикаІлькоANNIEBRI

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат