Закарпатці можуть виграти стипендію на журналістське навчання у Польщі (УМОВИ)

admin 16.06.2014 09:47 СОЦІО

Вперше в Україні ГО «Мережа освітніх консультантів» разом з Вищою школою гуманітарних наук ім.Б.Пруса у Варшаві проводить творчий конкурс для обдарованої української молоді (прирівнюється до вступного іспиту).

Перспектива для переможців приваблива – вступ до вишу і стипендія протягом першого року навчання.

Вища школа гуманітарних наук ім. Б. Пруса – це перший у Польщі недержавний вищий навчальний заклад, який реалізує сучасну програму інтегрованого навчання гуманітарного профілю і готує журналістів і спеціалістів у галузі культури. У цьому виші вже під час навчання студенти проходять практику і працюють в найпотужнішій у Польщі АТМ-студії, у котрій відбуваються зйомки відомих телепроектів – «Танці з зірками», «Пекельна кухня», «Голос Польщі» тощо. Завдяки цьому випускники навчального закладу повністю готові до роботи, знайомі з секретами професії.

Отже, випробуйте свої сили, а кваліфікаційна комісія у складі канцлера ВНЗ, провідних польських журналістів і політиків визначить найталановитіших українських абітурієнтів, котрі отримають можливість опанувати обрану професію.

Кількість місць обмежена. У конкурсі беруть участь учасники програми «Навчання в Польщі» ГО «Мережа освітніх консультантів».

Програма творчого конкурсу, інші деталі та анкета для участі тут

admin

ТЕГИ : вища освітаПольщажурналістиканавчання у Польщі

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат