Ужгородські школярі змагалися у багатоборствах (ФОТО)

admin 25.04.2014 10:03 СПОРТ

 

Вчора, 24 квітня,   ЗОШ №15 приймала змаганя третього дня відбіркового туру першості міста із силового багатоборства серед шкіл міста.

Змагались команди ЗОШ № 15, Зош № 12,Зош №   19 та № 8.
Вже традіційно учасники почали із жиму штанги лежачи та підтягування на перекладині, і закічили армрестлінгом

У жимі штанги лежачи   (із технічних причин 45 кг) на рази аж троє спортсменів посіли третє місцез результатом 28 разів - це учні 12ї школи Блицяк Богдан та Перестрібов Крістіан, а також Назаров Віктор із команди господарів. Другим із результатом 41 повтор став Балога Сергій (ЗОШ № 19) і переміг Балашов Анатолій із 8ї школи   - 44 повтори.

У підтягуванні на перекладині - третє і друге місце із результатом 24 і 30 разів посіли Олександри Дідик і Фанта (обидва ЗОШ № 19), і переміг з результатом 31 раз Якименко Олексій (ЗОШ № 15).  

Як завжди, гаряче було в армрестлінгу, де перемогу здобув Анатолій Балашов, друге місце за Сергієм Балогою, третім став Мікловцик Михайло із ЗОШ № 8.

У командному заліку третього дня відбіркового туру перемогла команда ЗОШ № 19, яка і побореться за головний приз у фіналі, що відбудеться 30 квітня о 14 годині в ЗОШ № 3.
У загально міському фіналі візьмуть участь команди - переможниці відбіркових турів, а також переможці і призери кожного туру в окремих вправах.

admin


За матеріалами організаторів

ТЕГИ : спортбагатоборства

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат