Пиво «Львівське» - національний спонсор ювілейного туру гурту «Океан Ельзи»

23.04.2014 16:42 ПОДІЇ

Цієї весни на честь свого 20-річчя «Океан Ельзи» вирушає у всеукраїнський тур разом з ТМ «Львівське».   У рамках турне пройдуть великі стадіонні концерти у Донецьку (23 та 24 травня) та Львові (31 травня), Дніпропетровську (7 червня) та   Харкові (14 червня), Києві (21 червня) та Одесі (28 червня).

«Океан Ельзи» - легендарний український гурт, що поєднав у собі справжню слов'янську мелодійність з потужною роковою енергетикою. Його історія розпочалася у 1994 році у Львові, а шалену популярність хлопцям вдалося здобути вже 1998 року з виходом славнозвісного альбому «Там, де нас нема». З цього часу будь-який виступ «Океану Ельзи» - це подія, що збирає багатотисячний натовп шанувальників справжньої української музики, що ллється від серця до серця та зачіпає кожну струнку душі.  

Пиво «Львівське» традиційно   підтримує найкращу українську музику і дарує шанс поціновувачам творчості «ОЕ» виграти квитки на один з концертів гастрольного туру. Для цього з 15 квітня по 30 червня 2014 року потрібно придбати пиво «Львівське 1715» в акційних пляшках,   знайти під кришкою унікальний код, відправити його за допомогою sms на короткий номер 8884, або зареєструвати на сайті www.lvivske.com. Розіграші квитків відбуватимуться щотижня, починаючи з 5 травня. А до доброї музики смакує й добре пиво, тож впродовж терміну дії акції під кришечками акційних пакувань можна буде виграти мільйони пляшок першого українського пива ТМ «Львівське 1715».  

Тарас Маципура, провідний бренд-менеджер ТМ «Львівське» компанії Carlsberg Ukraine: «Пиво «Львівське» запрошує численних шанувальників «Океану Ельзи» та доброго пива долучитися до концертного туру легендарного українського гурту. Адже це експресивний, самовідданий концертний драйв та неймовірні емоції, що вже майже 20 років об’єднують покоління українців, як і перше українське пиво».    
* * *
Про ТМ «Львівське»

ТМ «Львівське» — це найдавніше українське пиво, яке почали варити монахи ще у далекому 1715 році на Львівській пивоварні, що була заснована у 1715 році з легкої руки старости Станіслава Потоцького. Він надав монахам єзуїтам, які оселилися на його землі, право побудувати у Краківському передмісті Львова броварню. З тих пір і варять тут перше українське пиво - «Львівське». Смак цього славетного бурштинового напою пройшов довгий шлях крізь сторіччя. Його полюбили ще наші діди та прадіди.

За сприяння ТМ «Львівське» у Львові в 2005 році був відкритий перший в Україні Музей пивоваріння. Його відкриття було приурочене до святкування 290-ї річниці «Львівської пивоварні».
У доробку броварні та ТМ «Львівське» уже декілька проектів по благоустрою міста, серед яких встановлення лавочок на центральних вулицях Львова.

Пиво «Львівське» щороку організовує святкування Дня міста, «Різдво зі Львівським», підтримує етно-джазовий фестиваль «Флюгери Львова», Дні Львова у містах України та   бере участь у різних пивних фестивалях, що проходять за активної підтримки бренду.

Також активна участь пива «Львівське» у соціальному та культурному житті міста відзначилась участю у встановленні у Львові першого в Україні пам’ятник броварям, п’яти скульптур батяриків, барвистої карти Україні, викладеної із квітів. Крім того, перше українське пиво започаткувало у Львові щорічний фестиваль живої скульптурної композиції «Львівське крізь віки».

За результатами 2011 року ТМ «Львівське» стало брендом №2 на ринку України згідно даних AC Nielsen. Цю позицію утримує і сьогодні із часткою ринку 12,4% за результатами 2013 року.

Про компанію Carlsberg Ukraine:

Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї з провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. У Carlsberg Group працює понад 40 000   людей, а продукція Групи продається на більш ніж 150 ринках світу. За підсумками 2013 Carlsberg Group продала понад 138 мільйонів гектолітрів пива.

Додаткова інформація на сайті www.carlsberggroup.com

До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в м.Запоріжжя, м.Київ та м.Львів. У компанії працює понад 1700 людей. У портфель Carlsberg в Україні входить пиво, алкогольні та безалкогольні напої наступних торгових марок: «Львівське», «Балтика», Carlsberg, Tuborg, «Арсенал», «Славутич», «Жигулівське Запорізького Розливу», Holsten, «Хмільне», «Квас Тарас », Somersby, Guinness, Kilkenny, Harp, Warsteiner, Grimbergen. Carlsberg Ukraine входить до списку   потужних платників податків країни і є найбільшим датським інвестором в Україні.

За даними Nielsen*, за підсумками 2013 року Carlsberg Ukraine займає позицію №2 на ринку пива України з часткою 27,9%, на ринку квасу частка компанії складає 28% у натуральному виразі.

Детальна інформація: www.carlsbergukraine.com  

Читайте новини компанії на офіційній сторінці у facebook www.facebook.com/CarlsbergUkraine
 
* Nielsen Holdings N.V. (NYSE: NLSN) - провідний світовий постачальник аналітичних даних про споживчу поведінку і купівельні звички. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті www.nielsen.com.



За додатковою інформацією просимо звертатися:
Олександр Шевельов
Noblet Media CIS
+38 044 201-01-95
+38 066 219-33-41
a.shevelyov@nobletmedia.com

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат