Закарпатська прокуратура намагається повернути державі 90 га землі

admin 15.04.2014 11:45 КРИМІНАЛ

Про це пише прес-служба відомства.

З метою захисту інтересів держави, прокуратура Закарпатської   області, оскаржила в апеляційному порядку рішення господарського суду Закарпатської області по справі за позовом Кам’яницької сільської ради до ДП радгосп-завод «Ужгородський» про припинення права користування земельною ділянкою, площею понад 90 га.

Торік, посадовці   Кам’яницької сільської ради Ужгородського району звернулися до господарського суду Закарпатської області із позовом про припинення права власності радгосп-заводу «Ужгородський» землями площею понад 90 га і суд задоволив цей позов, фактично відібравши таким чином у державного підприємства землі.

Відтак, прокуратура відстоює інтереси держави вже у Львівському апеляційному господарському суді, де наполягає на тому, що вказані   90 га землі є державною власністю і сільська рада не вправі ними розпоряджатися і подавати до суду такі позови. З цього приводу триває судовий розгляд.

admin

ТЕГИ : земляПрокуратура

Коментарі :


22.04.2014 02:49 ГУЦУЛКА

ВИ ТАКИМ СЯ ХВАЛИТЕ АЖ СМІШНО?! А НА РАХІВЩИНУ ПРИЇДБТЕ ЦИХ БАРОНІВ ПРОВІРЯЙТЕ ЗАРОБИТЕ СОБІ ЗРАЗУ ПІДВИЩЕННЯ ПО СЛУЖБІ ТУТ САМЕ ТІ ХТО СИДИТЬ УДЕПУТАТСЬКИХ КРІСЛАХ У СІМЕЙНИХ СТОСУНКАХ З ПРВООХОРОННИМИ ОРГАНАМИ І СУДДЯМИ ЗАЙМАЮТЬСЯ Е ЛИШЕ СИГАРЕТАМИ. АЛЕ ЩО КАЗАТИ МЄНТИ І ТАК ВСЕ ЗНАЮТЬ


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат