Пл. Народну під час революційних подій зуміли зберегти, натомість нині її нищать вандали

11.04.2014 14:05 РАТУША

До редакції надійшов лист від ужгородців, які занепокоєні фактами вандалізму на площі Народній.

«Ми, мешканці мікрорайону Галагов (і не тільки), стурбовані фактами вандалізму, які останнім часом мають місце на площі Народній. Свого часу ми з радістю зустріли повідомлення про те, що площу нарешті будуть реконструювати й у нас буде гарне місце для відпочинку. Потім площа дійсно набула цивілізованого вигляду, однак через відомі події довершена не була.

У період подій Майдану на ній будувалися барикади, але майданівці змогли зберегти насадження на площі й не понищили лавиці та бруківку, за що від усіх нас їм велике спасибі. І тим прикріше нам спостерігати, як площу вандали псують зараз. Хтось розмальовує лавиці та клеїть на них наклейки, а хтось просто вириває ще зовсім молоді кущі самшиту.

Закликаємо правоохоронців зберегти центральну адміністративну площу міста від вандалів, а владу просимо віднайти кошти і добудувати площу Народну так, як це було задумано. Дуже сподіваємося, що вже цього літа зможемо комфортно відпочивати біля фонтана на справді гарній європейській площі».

Від редакції. Хочемо додати, що ми також повідомляли про факти вандалізму на площі, однак зараз вона слабо захищена через понищені під час захоплення в період Майдану камери відеоспостереження на адмінбудівлі. Камери пообіцяв відремонтувати голова облради Іван Балога. Як, до речі, і двері, які простояли навіть у війну, але були розтрощені під час Майдану. Однак його обіцянки поки що нічого не варті. А щодо площі, то сподіваємося, що проект її реконструкції дійсно буде завершеним і місто отримає місце для зручного і затишного відпочинку.

ТЕГИ : огляд листів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат