Львівська пивоварня підвела підсумки роботи за 2012 рік

10.04.2013 17:38 ПОДІЇ

Львівська пивоварня, один з трьох виробничих майданчиків компанії Carlsberg Ukraine, підсумувала результати діяльності за 2012 рік. За минулий рік до бюджетів різних рівнів Carlsberg Ukraine сплатила 1 млрд 229 млн грн, із них у Львові – понад 16 млн грн податків та зборів.

Усього за звітний період на підприємстві було налито понад 143 млн літрів пива, що на 17 млн літрів менше, ніж у попередньому році. Зниження обсягів, перш за все, пов’язане з економічною ситуацією в країні, зниженням платоспроможності населення, а відповідно, і зниженням попиту на пиво.

Уже кілька років поспіль Львівська пивоварня, яка входить до списку найбільш екологічних підприємств Західного регіону, дотримується політики компанії щодо збереження навколишнього середовища. Так, у 2011 році було завершено початковий етап будівництва першої черги очисних споруд. Сьогодні на Львівській пивоварні продовжуються роботи над вдосконаленням системи біологічної очистки стічних вод. Крім того, у 2012 році було завершено ізоляцію варочних агрегатів, що дозволить зменшити втрати теплової енергії на 10%, а відповідно забезпечить економію енергоресурсів.

Львівська пивоварня приділяє багато уваги безпеці персоналу. Зокрема, завдяки відсутності на підприємстві позаштатних ситуацій, скарг на умови праці в 2011-2012 роках, а також завдяки ініціативам компанії, що перевищує вимоги законодавства, Львівська пивоварня нещодавно була визнана кращим та безпечним для роботи підприємством   в регіоні Східна Європа серед компаній Carlsberg Group. Львівський завод став лауреатом щорічної премії Групи -   Health & Safety Awards.

Нагадаємо, що потужність виробничих ліній Львівської пивоварні складає 297 млн літрів пива та безалкогольних напоїв на рік. Сьогодні на броварні випускаються такі пивні бренди як «Львівське», «Балтика», «Хмільне», «Славутич», «Арсенал», Zateсky Gus, а також квас живого бродіння «Квас Тарас». На підприємстві працює 328 співпрбітників. Слід відзначити, що минулого року на броварні стартував процес розливу пива Zateсky Gus у ПЕТ-пляшку та здійснився перехід на укупорку корком нового формату.

Роман Головня, директор Львівської пивоварні: «Сьогодні Львівська пивоварня, яка, до речі, є найстарішою в Україні та невдовзі відсвяткує своє 300-річчя, - це одне з найсучасніших та найпотужніших підприємств країни. Завдяки постійному вдосконаленню виробничого процесу наша броварня випускає продукцію найвищої якості. Це   підтверджується міжнародними сертифікатами ISO 9001:2008 («Системи менеджменту якості»), ISO 14001:2004 («Системи менеджменту навколишнього середовища») та ISO 22000:2005 («Системи менеджменту безпеки харчових продуктів»)».


* * *

Про компанію Carlsberg Ukraine:

Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї з провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. В Carlsberg Group працює понад 41 000 чоловік, а її продукція продається на більше ніж 150 ринках світу. За підсумками   2012 року Carlsberg Group продала 140 мільйонів гектолітрів пива. Carlsberg Group став офіційним спонсором чемпіонату УЄФА - ЄВРО 2012TM, який відбувся в Польщі та Україні.

Додаткова інформація на сайті www.carlsberggroup.com

У склад Carlsberg Ukraine входять заводи в м.Запоріжжі, м.Києві та м.Львові. В компанії працює близько 3500 чоловік. В портфель Carlsberg Group в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торгівельних марок: «Львівське», «Балтика», Carlsberg, Tuborg, «Арсенал», «Славутич», «Жигулівське Запорізького Розливу», Holsten, Corona, Negra Modelo, «Хмільне», «Квас Тарас», Somersby, Guinness, Kilkenny, Harp, Warsteiner, Grimbergen.

Як повідомляє Nielsen*, за підсумками 2012 року Carlsberg Ukraine займає позицію №2 на ринку пива України з часткою 29,2% в натуральному вираженні. На ринку квасу компанія займає частку 34,4% у натуральному вираженні.

Детальна інформація: www.carlsbergukraine.com  

Читайте новини компанії на офіційній сторінці у facebook www.facebook.com/CarlsbergUkraine
 
* Nielsen Holdings NV (NYSE: NLSN) - провідний світовий постачальник аналітичних даних про споживчу поведінку і купівельних звичках. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті www.nielsen.com.


За додатковою інформацією просимо звертатися:
Олександр Шевельов
Noblet Media CIS
+38 044 201-01-95
+38 066 219-33-41
a.shevelyov@nobletmedia.com

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат