Невідомий напав на журналістку з дитиною в Ужгороді

admin 01.04.2013 09:36 КРИМІНАЛ

30 березня правоохоронці затримали ужгородця, який здійснив розбійний напад на журналістку. За інформацією прокурора міста Ужгорода Івана Штефанюка,   30 березня близько 14.30 до правоохоронців зателефонувала 28-річна ужгородська журналістка, яка повідомила про розбійний напад на неї.

Жінка прогулювалася в парку «Боздоський» зі своєю півторарічною донькою, коли підійшов невідомий чоловік і, погрожуючи металевим предметом, схожим на викрутку, відібрав у неї гроші.
На місце негайно виїхали начальник Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області, заступник начальника Ужгородського МВ УМВС, черговий прокурор прокуратури міста Ужгорода, а також слідчо-оперативна група в повному складі.
Огляд місця події проводився із залученням експертів – криміналістів   НДЕКЦ при УМВС України в Закарпатській області та застосуванням фотозйомки. Жінка, описала нападника і пояснила також, що працює журналістом телерадіоканалу ТРК «Тиса», а на даний час знаходиться у відпустці по догляду за дитиною.  
Вжитими заходами за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення вже затримано 51-річного нападника, якого потерпіла впізнала.
Відомості про вказаний факт СВ Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, та розпочато розслідування кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.187 КК України (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства (розбій),- карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років).
Прокуратурою міста Ужгорода забезпечено контроль за ходом досудового   розслідування.

admin


За матеріалами прес-служби прокуратури міста Ужгород

ТЕГИ : нападПрокуратуражурналісткаУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат