На медфак УжНУ можна вступити без іспитів (ФОТО, ВІДЕО)

admin 27.03.2013 09:40 СОЦІО

Поза конкурсом і за результатами співбесіди вже цього року випускники Берегівського медичного коледжу зможуть стати студентами медичного факультету УжНУ. І одразу – другокурсниками.

Угода про це була підписана в Ужгороді ректором університетету Федором Ващуком та директором Берегівського медичного коледжу Марією Продан.

Передбачено, що за квотою по свівбесіді на навчання на медфак УжНУ буде прийнято 20 випускників коледжу: 10 - на державне   замовлення і 10 – за контрактом. В найближчих планах – укладання подібних угод з Хустським та Міжгірським медичними училищами.
За словами ректора УжНУ Федора Ващука, створення університетських коледжей є однією із стратегічних ліній Ужгородського Національного університету. Можливості отримання якісної медичної освіти в області значно розширяться, адже викладацько-професорський склад університету буде приймати участь в навчальному процесі в коледжі. Також заплановано, що студенти коледжу будуть мати можливість займатися на всіх чотирьох базових факультетах медичного спрямування в УжНУ. А участь у роботі державної екзменаційної комісії, яка працюватиме на державних іспитах в Берегівському медичному коледежі, надасть можливість більш якісно оцінити знання молодших медсестер, фармацевтів та медичних сестер для акушерства-гінекології.

admin


За матеріалами прес-центру УОЗ у Закарпатті

ТЕГИ : медфакУжНУвступна кампаніяЗакарпаттяУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат