Якщо ви змінили ім'я, прізвище та місце проживання - ви зобов'язані повідомити податкову

admin 20.03.2013 11:39 СОЦІО

Внесення таких змін до Державного реєстру здійснюється протягом п'яти робочих днів від дня подання Заяви до органу державної податкової служби.

Державна податкова інспекція у м. Ужгороді звертає Вашу увагу на те, що якщо у Вас змінилися прізвище, ім'я, місце реєстрації або інші дані, які вносяться до Облікової картки платника податків (Ідентифікаційного коду) або Повідомлення (форма № 1П — для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера Облікової картки платника податків та повідомили відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті),  Ви повинні протягом місяця з дня виникнення таких змін повідомити податковий орган за місцем реєстрації шляхом подання Заяви за формою № 5ДР або за формою № 5ДРП (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера Облікової картки платника податків).
Внесення таких змін до Державного реєстру здійснюється протягом п'яти робочих днів від дня подання Заяви до органу державної податкової служби.
Отже, шановні громадяни, не відкладайте на потім візит до податкової – приведіть   документи у відповідність до чинного законодавства.

admin


За матеріалами сектоу взаємодії із ЗМІ та громадськістю Ужгородської МДПІ

ТЕГИ : ПодатковаУжгородЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат