Угорські журналісти зніматимуть матеріали про церкви Закарпаття

admin 08.01.2013 10:59 ДОЗВІЛЛЯ

4 січня 2013 року   в обласній   раді   під   головуванням   керуючого   справами виконавчого апарату   обласної ради Михайла Поповича відбувся   робочий семінар редставників   партнерських організацій та   експертів, задіяних у   транскордонному   проекті   Програми транскордонного співробітництва   Угорщина-Словаччини-Румунія Україна   2007 – 2013 Європейського інструменту   Сусідства   та Партнерства   «Туристичний   маршрут до спільної   релігійної та культурної спадщини».

Учасників   семінару було   інформовано   про стан   реалізації проекту, а також обговорено концепцію розробки вебсайту цього проекту, графік підготовки відеофільму та організації наукового симпозіуму з тематики   проекту. Передбачається, що у другій половині січня група угорських тележурналістів, які   працюють над підготовкою відеофільму,   відзнімуть   матеріали про   церкви Закарпаття, включені   до   проекту.

Учасники   семінару   домовилися   про порядок   підготовки   та проведення наукового семінару з   проблематики   проекту. Провести його   передбачається   протягом 2 днів -31січня та 1 лютого – в м.Ужгороді і включатиме також   екскурсійну   частину   з відвідання   окремих об’єктів, які планується включити до   туристичного   маршруту.

admin


За матеріалами прес-служби обласної ради

ТЕГИ : закарпатські церквиЗакарпатська обласна рада

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат