Оновлений гуртожиток УжНУ (ФОТОРЕПОРТАЖ)

admin 05.03.2013 09:46 СОЦІО

 

Майже повоєнна розруха, холод і відсутність води - усе це вже в минулому для більшості мешканців студентських гуртожитків УжНУ. Сьогодні, дивлячись на фотографії "до і після ремонту", навіть важко повірити, що у таких умовах узагалі можливо жити і при цьому вчитися в одну з найпрекрасніших, здавалося б, пір життя - студентську.

Упродовж 5 місяців новим керівництвом в університеті для подолання існуючого стану речей, зокрема, у господарській галузі, було зроблено більше, ніж загалом за роки незалежності України. Тепер є нагода порівняти, як було досі і що втілено завдяки реформам, зініційованим ректором УжНУ, доктором технічних наук, професором Федором Ващуком.

Відремонтовано усі душові кабінки в гуртожитках № 1, 2 та 3. У душових кімнатах цих гуртожитків здійснено капітальний ремонт.


У гуртожитках, в яких була відсутня вода на верхніх поверхах, встановлено імпортні насоси, що дало змогу подавати холодну воду на всі поверхи цілодобово.


У всіх гуртожитках відновлено гаряче водопостачання.

Замінено 346 аварійних вікон у гуртожитках студмістечка.


Закінчується комплексний ремонт 10 житлових блоків у гуртожитку № 4, в яких мешкають 70 студентів. У вищезгаданих блоках замінено підлогу, двері, вікна, електромережу, світильники, розетки та вимикачі, стояки центрального опалення, трубопроводи холодного та гарячого водопостачання, каналізація, сантехнічні прилади та гарнітура.

У санвузлах зроблено гідроізоляцію, що дасть змогу уникнути затоплення кімнат мешканців гуртожитку.

У гуртожитках №№ 3 і 4 здійснено капітальний ремонт спортивних кімнат, де студенти займатимуться спортом.


В гуртожитку № 4 замінено вкрай аварійні вітражі на сходових клітинах.


Поступово в гуртожитку № 4 на сходових клітинах замінюються старі аварійні світильники на сучасні більш заощадливі та із сучаснішим дизайном.

admin


За матеріалами сайту УжНУ

ТЕГИ : УжНУЗакарпаттяУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат