Сигарет на 300 тисяч гривень вилучили податківці у Закарпатті (ФОТО)

admin 20.02.2013 10:17 КРИМІНАЛ

 

Оперативники виявили майже 32,5 тис. пачок сигарет різних марок, на більшій частині з яких не були наклеєні акцизні марки. За попередньою оцінкою вартість вилучених сигарет становить близько 300 тис. грн.

Сигарети були підготовлені до контрабандного переміщення за кордон, запаковані у великі водозахисні щільні пакети. Сховище знаходилося у покинутій будівлі одного з прикордонних сіл Ужгородського району.

Перший заступник голови – начальник управління податкової міліції ДПС у Закарпатській області Євген Приндак: "Нелегальний склад припинив своє існування під час проведення комплексу оперативно-розшукових заходів під умовною назвою "Акциз". Це другий факт нелегального зберігання великої партії підакцизних товарів, виявлений податковою міліцією області у поточному році. У січні ми "накрили" сховище алкогольного фальсифікату. Всього у поточному році податковою міліцією області вилучено з незаконного обігу підакцизних товарів на суму 530 тис. грн."

Відомості про виявлене правопорушення внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчими податкової міліції розпочато досудове розслідування.

Зараз вживається комплекс заходів щодо встановлення кола осіб, причетних до незаконного транспортування та зберігання з метою збуту тютюнової продукції.

admin


За матеріалами управління податкової міліції   ДПС у Закарпатській області

ТЕГИ : ПодатковаСигаретиЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат