Міндоходів гучно відсвяткувало свій День народження в Ужгороді (ФОТО)

admin 25.12.2013 12:23 ДОЗВІЛЛЯ

"24 грудня  2012 року Президент України підписав   Указ «Про створення Міністерства доходів і зборів». Саме тому ми вчора, як кажуть: святкували маленький ювілей – 1 рік нашої діяльності", - пише ДПІ в місті Ужгороді.


Урочистості з нагоди річниці створення Міністерства доходів і зборів України відзначили і фахівці ДПІ у м.Ужгороді. Відвідувачів приємно вразили по-святковому   урочисто оформлений зал ЦОП та приємна атмосфера, яка нині панувала поміж платників міста Ужгорода та   колективу.  
Приємним сюрпризом для всіх відвідувачів цього святкового дня став маленький подаруночок від Міндоходів у вигляді іменної шоколадки   «Нам 1 рік», а також щирих побажань і вдячності за довіру   та співпрацю.

Заступник начальника інспекції, куратор ЦОП Дюлай Василь Іванович особисто вітав платників нашого міста з нагоди святкування річниці та дарував іменні шоколадки від Міндоходів з найкращими побажаннями здоров’я, добра та благополуччя.  
У свою чергу, вдячні та сумлінні платники податків привітали начальника ДПІ у м.Ужгороді Бадиду Марію Петрівну   та очолюваний нею колектив із річницею діяльності Міністерства доходів і зборів, а також   наголосили, що   ефективна, професійна, справедлива та неупереджена   діяльність органу Міндоходів створює сприятливі умови для ведення бізнесу на принципах взаємоповаги, довіри та партнерства.

admin


За матеріалами ДПІ в м. Ужгороді

ТЕГИ : ПодатковаМіндоходів

Коментарі :


25.12.2013 14:13 земляк

Важко собі уявити, щоб якийсь державний орган у цивілізованій Європі - організовув свято свого... створення!

Мабуть тому ми й не "можемо" (а багато й не хоче) у Європу!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат