Львівський банк ввійшов до ТОП-10 найнадійніших

admin 06.12.2013 12:05 СОЦІО

«Кредобанк» увійшов до числа 10 найнадійніших банків України за підсумками рейтингу надійності банківських депозитів, підготовленого українським рейтинговим агентством «Стандарт-рейтинг» за результатами 9 місяців 2013 року.

У рейтингу, опублікованому в офіційному виданні Нацкомфінпослуг – тижневику «Україна бізнес-ревю», були враховані підсумки роботи українських банків за січень-вересень, публічна фінансова інформація та виконання ними окремих економічних нормативів.

Безумовними лідерами рейтингу надійності банківських депозитів агентства стали банки з іноземним капіталом та банки, пов’язані з державою. При підведенні підсумків та визначенні переможців РА «Стандарт-Рейтинг» високо оцінило ту підтримку, яку іноземні материнські банки можуть надати своїм дочірнім структурам в Україні.

«Результати рейтингу надійності банківських депозитів стали черговим підтвердженням стабільної роботи «Кредобанку» та високої довіри до банку у клієнтів та вкладників, – говорить голова правління ПАТ «Кредобанк» Дмитро Крепак.   – «Кредобанк» має достатньо власних ресурсів та підтримку стратегічного акціонера – найбільшого банку Польщі PKO Bank Polski S.A.,
аби виконати всі зобов’язання перед клієнтами та партнерами за будь-яких обставин»


Довідка:
ПАТ «Кредобанк», заснований у Львові в 1990 році, є найбільшим банком Західної України та   найбільшою польською інвестицією у банківську систему України. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A., чия частка у структурі акціонерного капіталу банку складає 99,6%. «Кредобанк» є одним з двох українських банків, чий кредитний рейтинг з 2006 року визначає одне з найстарших рейтингових агентств світу – Standard & Poor’s. Банк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу в 22-х областях України, Києві та Автономній Республіці Крим. У 2013 році «Кредобанк» увійшов до ТОП-10 переможців в номінації «Зарплатні проекти» дослідження «50 провідних банків України» газети «КоммерсантЪ», а також до числа 30 найкомфортніших банків України для фізичних осіб за версією журналу «Фокус». У жовтні 2013 р. «Кредобанк» увійшов до ТОП-3 найкращих регіональних банків України за версією тижневика «Контракти», а також до топ-20 найнадійніших банків України в рейтингу журналу «Кореспондент» та до першої двадцятки найелектронніших банків України за версією «Інвестгазети».  

admin


За матеріалами прес-служби ПАТ «КРЕДОБАНК»

ТЕГИ : банк

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат