LALO Project презентують новий альбом із саундтреком до «Форсаж-5» (ВІДЕО)

admin 06.12.2013 11:52 ДОЗВІЛЛЯ

Український гурт LALO Project, автори саундтреку до голлівудського блокбастера «Форсаж-5»,   презентують новий альбом із популярним кіно-синглом «Listen to me, looking at me».  

У вівторок, 10 грудня, у клубі «Бочка на Подолі» відбудеться концерт-презентація альбому і прем’єра кліпу на нову пісню «Never» режисера Степана Сибірякова.

Історія LALO Project нагадує історію Попелюшки. Коли до гурту звернулися з Нью-Йорку і попросили трек «Listen to me, Looking at me», їм довелося довго пояснювати саундпродюсеру фільму Емінему, що таке Україна. До цього пісню ігнорували 2 роки і не вважали «форматною». Тільки після того, як вона потрапила у «Форсаж-5», її стали ротувати в ефірах українських радіостанцій і поширювати рінгтони,   запрошувати в міста Україні, Росії та Європи. Багато хто й досі думає, що LALO Project – американський гурт, а вони наші, українські.

Учасники electro-dance проекту LALO Project: Ксенія Зотова (вокал), Володимир Шариков (гітара), Ігор Ганевський (гітара) та Петро Шерстніков (продюсер, автор музики і текстів)

Вартість квитків на концерт-презентацію альбому «Listen to me, Looking at me»: 150 грн (у касі арт-пабу і тут

Адреса: Київ, вул. Верхній Вал, 22 (м Контрактова площа), «Бочка на Подолі»
Акредитація: 0676571780 / lya.mironova@gmail.com

admin


За матеріалами організаторів

ТЕГИ : музика

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат