Банкіри вчили школярів заощаджувати

admin 06.11.2013 10:29 СОЦІО

«Кредобанк» долучився до міжнародної ініціативи «День заощаджень», яка   відбувається в Україні вже вдруге з ініціативи Незалежної асоціації банків та Національного банку України.

У рамках заходів банк пропонував бонусні надбавки при оформленні депозитів фізичних осіб, відкрив свої двері для львівських школярів, а волонтери – працівники банку долучилися до проведення уроків фінансової грамотності у львівських школах.
Акційні умови розміщення гривневих депозитів у рамках ініціативи передбачали надання додаткової відсоткової ставки від 0,2% до 1% річних. Відкриті уроки з фінансової грамотності у школах за участю працівників банку відбувалися з ініціативи та підтримки Львівського інституту банківської справи Університету банківської справи НБУ та Асоціації банків Львівщини. Під час екскурсії до головного офісу «Кредобанку» учні львівських шкіл мали можливість ознайомитися з роботою одного з відділень банку, а також відвідати центр обробки даних та трансакцій і контакт-центр банку. Окрім того, діти, що відвідували банк із батьками для оформлення депозитів, отримували подарунки від організаторів ініціативи.

«Відзначення Всесвітнього дня заощаджень – не лише добра нагода для залучення до банків нових клієнтів, а й прояв соціальної відповідальності щодо продуктів, які на сьогодні пропонують банки, – розповідає голова правління ПАТ «Кредобанк» Дмитро Крепак. – Цього року в рамках відзначення цього свята ми приділили особливу увагу заохоченню до ощадності та вивчення фінансової грамотності школярів, що найближчим часом розпочнуть доросле життя. Сподіваємося, що наш вклад у справу підвищення фінансової грамотності серед молоді допоможе молодим людям навчитися раціонально керувати своїми фінансами та розумно користуватися банківськими послугами та продуктами».

Міжнародна ініціатива «День заощаджень» проводиться в Україні вже другий рік поспіль Незалежною асоціацією банків України під егідою Національного банку України та за підтримки німецького банку розвитку KfW. Мета Всесвітнього Дня заощаджень — популяризація ідеї заощадження коштів та привернення уваги державних та приватних компаній до підвищення рівня фінансової грамотності населення. Всесвітній День заощаджень відзначається 31 жовтня. Перший День заощаджень пройшов в Україні в 2012 році. У ньому брали участь 16 локальних фінансових установ, серед них і «Кредобанк».  

Довідка:
ПАТ «Кредобанк», заснований у Львові в 1990 році, є найбільшим банком Західної України та   найбільшою польською інвестицією у банківську систему України. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A., чия частка у структурі акціонерного капіталу банку складає 99,6%. «Кредобанк» є одним з двох українських банків, чий кредитний рейтинг з 2006 року визначає одне з найстарших рейтингових агентств світу – Standard & Poor’s. Банк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу в 22-х областях України, Києві та Автономній Республіці Крим. У 2013 році «Кредобанк» увійшов до ТОП-10 переможців в номінації «Зарплатні проекти» дослідження «50 провідних банків України» газети «КоммерсантЪ», а також до числа 30 найкомфортніших банків України для фізичних осіб за версією журналу «Фокус». У жовтні 2013 р. «Кредобанк» увійшов до ТОП-3 найкращих регіональних банків України за версією тижневика «Контракти».  

admin


За матеріалами прес-служби ПАТ «КРЕДОБАНК»

ТЕГИ : банк

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат