У справі загибелі ужгородки біля "Білочки" триває судово-медична експертиза

admin 28.10.2013 09:51 КРИМІНАЛ

Прокуратура Ужгорода контролює хід розслідування за фактом загибелі ужгородки.


До прокуратури міста 10 жовтня 2013 року надійшло звернення від жительки Ужгорода з проханням визначити причину смерті її сестри.
  Встановлено, що 7 жовтня 2013 року до Ужгородського МВ УМВС надійшло повідомлення про те, що у дворі, на проспекті Свободи в Ужгороді на лавиці знайшли тіло жінки. За вказаним фактом 7 жовтня порушено кримінальне провадження та розпочато досудове розслідування. Згідно з попереднім висновком судово-медичного експерта, смерть настала внаслідок загального переохолодження організму.

  Наразі слідчим Ужгородського МВ УМВС у Закарпатські області перевіряються всі версії щодо причин смерті, в тому числі викладені у звернені сестри загиблої. На даний час триває судово-медична експертиза.

    Процесуальним прокурором надано письмові вказівки слідчому з урахуванням згаданого звернення родички загиблої. Хід досудового розслідування прокуратурою міста Ужгорода взято на контроль. Після проведення всіх необхідних слідчо-оперативних заходів, буде прийнято рішення відповідно до вимог 284 КПК України.

admin


За матеріалами прес-служби прокуратури Ужгорода

ТЕГИ : ПрокуратураМіліціяУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат