Кредобанк — лідер із автокредитування

admin 28.10.2013 09:47 СОЦІО

«Кредобанк» визнано лауреатом IV Всеукраїнського конкурсу «Лідер у сфері автокредитування, автострахування і супутніх послуг – 2013», підсумки якого були підведені у жовтні. Банк отримав нагороду конкурсу в номінації «Лідер з підтримки українських автовиробників».

Конкурс «Лідер у сфері автокредитування, автострахування та супутніх послуг»   організований міжнародним спеціалізованим журналом «Банкір» за підтримки Ліги страхових організацій України. Нагороду «Кредобанку» було присуджено за спільну з корпорацією «Укравто» акційну програму із заохочення продажів вітчизняних автомобілів марки ЗАЗ, яка стала першою на українському ринку та працює з початку 2012 року. Експерти журналу також відзначили розмаїття програм банку з автокредитування, гнучкість та індивідуальний підхід до клієнта.
«Нагорода конкурсу «Лідер у сфері автокредитування, автострахування та супутніх послуг – 2013» є логічним визнанням ініціативи банку з підтримки вітчизняного автовиробника, – розповідає   директор департаменту автокредитування ПАТ «Кредобанк» Олександр Кушлик. – «Кредобанк» і надалі пропонуватиме українцям   вигідні кредитні переваги для придбання вітчизняних автомобілів, а також інші гнучкі та привабливі пропозиції на купівлю автотранспорту».      

Спеціальна пропозиція кредитування «УкрАвто ЗАЗ» дозволяє клієнтам отримати кредит на придбання вітчизняних автомобілях в мережі автосалонів компанії на строк до 7 років з пільговою відсотковою ставкою в 0,001% річних на перші 13 місяців при першому внеску в 10% від вартості автомобіля або на перші 18 місяців кредиту при першому внеску в 20% вартості автомобіля. Після завершення пільгового періоду відсоткова ставка складає 19,99% річних.
«Кредобанк» також пропонує своїм клієнтам кредити на нові автомобілі та автомобілі з пробігом на строк до 7 років на суму до 90% вартості транспортного засобу. При оформленні кредиту клієнт має можливість зробити вибір між фіксованою та змінною відсотковою ставкою.

Довідка:
ПАТ «Кредобанк», заснований у Львові в 1990 році, є найбільшим банком Західної України та   найбільшою польською інвестицією у банківську систему України. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A., чия частка у структурі акціонерного капіталу банку складає 99,6%. «Кредобанк» є одним з двох українських банків, чий кредитний рейтинг з 2006 року визначає одне з найстарших рейтингових агентств світу – Standard & Poor’s. Банк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу в 22-х областях України, Києві та Автономній Республіці Крим. У 2013 році «Кредобанк» увійшов до ТОП-10 переможців в номінації «Зарплатні проекти» дослідження «50 провідних банків України» газети «КоммерсантЪ», а також до числа 30 найкомфортніших банків України для фізичних осіб за версією журналу «Фокус». У жовтні 2013 р. «Кредобанк» увійшов до ТОП-3 найкращих регіональних банків України за версією тижневика «Контракти».  

admin


За матеріалами прес-служби ПАТ «КРЕДОБАНК»

ТЕГИ : Кредит

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат